Barsa hoće dvojac sa "Sent Merisa"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.03.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Kako prenose pojedini mediji uprava Barse spremna je da krene u poteru na dva fudbalera iz redova Sautemptona.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Potraga za desnim bekom nakon povrede Ališa Vidala u Barsi se nastavlja. Jasno je da im je tu potrebno pojačanje, kako ni Serhi Roberto više ne pruža blistave partije po boku, te u upravi ne žele više da razmišljaju, pa će na transfer pijaci potražiti rešenje.

Na listi želja je i Sedrik Soareš, sjajni bek koji je sa reprezentacijom Portugalije osvojio Evropsko prvenstvo u Francuskoj minule godine.

On igra jako dobro u Engleskoj, bio je odličan i u istorijskom uspehu njegove reprezentacije, a to nije promaklo ni Barsi, koja bi ga sada u svojim redovima.

To nije prvi put da se bivši fudbaler lisabonskog Sportinga dovodi u vezu sa prelaskom na "Kamp Nou" kako smo i ranije pisali o tome, više OVDE.

Ipak, ono što je novo u čitavoj priči je da bi Barsa sa Soarešom u paketu i svog bivšeg vezistu Oriola Romeau.

Španac se ustalio kod Puela, redovan je u prvoj postavi, a njegove dobre partije nisu prošle nezapaženo ni u Kataloniji.

On je karijeru počeo upravo u Barseloni, a kako nije dobio pravu priliku u prvom timu, sreću je potražio u Engleskoj, kada je 2011. prešao u Čelsi.

Na "Bridžu" se nije naigrao, bio je na pozajmicama u Valensiji i Štutgartu, a od 2015. je na "Sent Merisu", gde je te ove sezone postao standardan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eglos Zero
Wednesday, 08.03.2017
16:37

A Cancelo iz Valensije kome je plaćena klauzija ???

avatar
RB Leipzig(baaack)
Wednesday, 08.03.2017
14:26

Barsa je propala.Lajpcig je jaci od barse.

avatar
Sporske me ugasile
Wednesday, 08.03.2017
12:20

Ovaj Soton je mozda i najgotivniji tim u Premier Ligi. Svake godine im pokupuju pola tima i oni svake godine renoviraju tim i igraju Ligu Evrope. Ove godine verovatno nece zbog ogromne konkurencije ali su svakako jedan vrlo stabilan tim Premier Lige . Liverpul izgradi pola tima na racun Sotona

avatar
Barca4ever
Wednesday, 08.03.2017
12:27

Nesto kao Sevilja.

avatar
Стефан Стојанчевић
Wednesday, 08.03.2017
18:28

mislim da imaju jednog od najboljih skauta u fudbalu jer do sad nema lige iz koje oni nisu doveli igraca a da nisu od njega napravili jos boljeg a zatim zaradili duplo na njemu,samo se nadam da nece kinezi doci i kupiti soton jer bi propali veoma brzo sa glupim pojacanjima kao ostali klubovi

avatar
Sporske me ugasile
Wednesday, 08.03.2017
16:24

Pa tako nesto ,mada se u Sotonu u svakoj sezoni desavaju kadrovske promene u vecim razmerama ali to je dobro poredjenje