Barsa donela odluku o Rakitiću!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 25.03.2019.
20:52
Izvor: Sportske.net

Puno se govorilo o sudbini hrvatskog reprezentativca.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Barsa je u januaru kaparisala vezistu Ajaksa Frenkija de Jonga, platili su ga 75 miliona evra, a "Kopljanici" bi na ime bonusa mogli da zarade još 11 miliona evra.

Kako u uložili veliki novac, jasno je da će Holanđanin dobiti šansu od starta naredne sezone, pa se u medijima postavljalo pitanje kako će to uticati na iskusnog hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Spekulisalo se da bi mogao da promeni sredinu, dovodio se u vezu sa klubovima iz Engleske i Italije, ali izgleda da bivši igrač Bazela, Šalkea i Sevilje neće menjati klub.

Naime, Ernesto Valverde je veliki poštovalac hrvatskog fudbalera i smatraga za jednog od najznačajnijih igrača u svojoj ekipi.

O tome svedoči i podatak da je Rakitić jedan od igrača sa najviše zvaničnih nastupa za "Blaugranu", od kako je bivši trener Olimpijakosa i Bilbaa seo na klupu na "Kamp Nou".

Rakitić je upisao 97 nastupa od dolaska Valverdea, Buskets je recimo upisao pet nastupa manje, Mesi je nastupio u 91 navrata. U tekućoj sezoni su Hrvat i Španac upisali po 42 nastupa u svim takmičenjima.

Valverde ne želi da se odrekne njegovih usluga, pa je naložio klubu da i pored dolaska De Jonga ne prodaje aktuelnog vicešampiona sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Wednesday, 27.03.2019
04:00

mnogi ne cene kvalitete Rakitica. mozda jedini fudbaler koji bi mogao da igra Dmf poredu Busquetsa u Barsi,po mom misljenju N'Zonzi ima slican stil i mozak za tu poziciju

avatar
audispirit
Monday, 25.03.2019
22:33

Ne treba ga prodavati. Sledece sezone rotirati njega i Busketsa, a Frenkija na Rakiticevo mesto.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 26.03.2019
01:03

Bas tako, i jabih tako isto preporucio!

avatar
Nenadd
Tuesday, 26.03.2019
09:07

A ne, Buskecu je sigurno mesto, ipak je on igracina :D