Barsa dogovorila transfer, Valverde stavio veto, nema veze sa fudbalom!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.11.2017.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ne vredi, trener Barselone ima svoj put, u ovom slučaju, u pitanju su razlozi van terena!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Saga i dalje traje, prvo je Ernesto Valverde izrazio sumnju da je Kutinjo uopšte potreban njegovom timu u januaru, a sada je izgleda stavio veto na dovođenje Mesuta Ozila.

Naime, Barselona je izgleda dogovorila transfer sa Arsenalom od 20 miliona evra u januaru, za Nemca kome ističe ugovor, ali izgleda da od cele priče neće biti ništa.

Prvo je Ozil tražio 19 miliona po sezoni, što je za Katalonce previše, mada postoji mogućnost da oni novcem kojim bi dobio na ruke prilikom potpisa, smanje finansijske zahteve pleja Arsenala.

Ali, onda je na scenu stupio Valverde.

Tvrdoglavi trener Barselone je dobio izveštaje o Ozilu koji se ne odnose na teren. Naime, kako pišu katalonski listovi, privatne stvari su u pitanju, Ozilov ne baš sportski život koji su mu zamerali i u vreme dok je igrao u Realu.

Mnogi kažu da je buran emotivni život, prečesto uzimao danak na terenu, da je često apatičan uspravo zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Zbog toga, Valverde smatra da se ne bi uklopio u Barselonu i protiv je njegovog dovođenja.

U Barseloni i dalje poštuju sve njegove odluke, jasno, kada pogledate tabelu, znate i zbog čega je tako. Valverde i dalje insistira na dovođenju štopera koji bi bio zamena za Pikea i Umtitija i to je njegova jedina želja u prelaznom roku.

Podsetimo, Barsa ima najbolju odbranu u Evropi, primili su četiri gola...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Friday, 24.11.2017
14:43

Za stopera je skroz upravu i dok ga prate rezultati treba biti glavni koji odlucuje...jer digao je igru odbrane na visi nivo,nije tu samo ter stegen,vidimo da im finalist lige sampiona fakticki do sudijske nadoknade kod kuce nije zaprijetio ozbiljnije po golu,dok bi prije pola godine popili glatko 3 komada,a to govori i cinjenica da su ove sezone primili u ligi manje golova od atl.m.a zabili osjetno vise od reala...po meni kutinjo treba da bude prioritet ali tek za ljeto,jer puno ce da kosta a ne moze da igra ligu sampiona.treba ga pustiti da odlucuje i dalje radi svoj posao koji donosi odlicne rezultate!

avatar
Javier Mascherano
Friday, 24.11.2017
11:56

Koliko je cudno procitati da Barsa ima najbolju odbranu...

avatar
Rise up
Friday, 24.11.2017
14:47

To je samo statisticki za sad najbolja.Odbrana u kojoj je Pike nikad ne moze biti najbolja :D Ali ostala trojica Semedo,Alba i posebno Umtiti su odlicni tako da imaju 3/4 ozbiljna igraca u toj liniji.Stegen na golu takodje doprinosi mnogo.

avatar
Steffmajster
Friday, 24.11.2017
11:23

mislimmm ok svaka cast, odbrana je navodno daleko bolja.. e sad dali radi Valverdea ili radi onog Nemca koji brani ko lud, ali igra kao igra ne valja.. nije lepa za gledanje, a mi fanovi Barse smo navikli na to i klubski moto je u sustini to, da tim pre svega igra atraktivan i lep fudbal, a samim tim ce doci i titule.. Po mom mislenju (ali ne i Valverdevom) fali ofanzivni i kreativni veznjak...

avatar
Mr Don
Friday, 24.11.2017
10:51

Ajmo realno, kao da je Liverpool lud da pusti Kutinja na zimu. Ozil, jeste dobar igrac, ali mislim da je sad bespotreban, nije vise ni mlad toliko da bi ga dovodili.

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.11.2017
10:38

Barsa uvek od pamti veka igra 4-3-3 i Ozil ne moze tu da igra nikako. Jer svi vezni igraci moraju da budu box to box a on ne moze pozadi nista. A nije ni za krilo.

avatar
Bojan Aleksic
Saturday, 25.11.2017
01:59

Barsa ove sezone igra i 4-2-3-1, a pod Gvardiolom je igrala (pogotovo u poslednjoj sezoni) i sa tri stopera. Najveci problem u Barsi, po mom misljenju, jeste to sto ima previse tih box to box igraca, a malo pravih kreativaca. Ako izuzmemo Iniestu, pa i delimicino Denisa, nema tu veznjaka koji kreira ista. To su sve zadnji vezni ili defanzivniji srednjaci. Buskec, Paulinjo, Rakitic, Gomes. Fali im klasni veznjak koji zna sansu da napravi. Cak bi i Fabregas trenutno dobrodosao Barsi.