Barsa dobila prvo letnje pojačanje, ili će ih "ispaliti" kao dvojica prethodnika?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.11.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Navodno je posle misije Abidala i Pepa Segure sve dogovoreno, ovo će imati posledice i na druge transfere. Bojazan postoji, sećate se kako su prošli u prethodna dva slučaja kada su im igrači dali reč?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Kako piše "Mundo Deportivo", Barsa zna prvo pojačanje na leto. U pitanju je Adrijen Rabio, francuski fudbaler kome ističe ugovor sa PSŽ. Mama, koja mu je menadžer je odbila ponudu Parižana, a izgleda da je dogovoren transfer u Barselonu.

Abidal i Pep Segura su bili u Parizu, dogovorili transfer, ostali su finansijski detalji, međutim Rabio je prekinuo pregovore sa ostalim klubovima, izgleda da je prelomio.

Jasno je i da Juve i Inter ne mogu da plate koliko Španci u ovom trenutku, ali u Barseloni su oprezni.

Poslednja dva transfera koja su izgledala dogovorena, onaj Antoana Grizmana, kao i ranije Sebaljosa iz Betisa nisu ostvareni, iako su igrači dali reč i prihvatili uslove.



Naime, Grizman je ostao u Atletiku, svoju verziju izneo je juče, dok je Sebajos rekao predsedniku Barse da će iz Betisa otići samo u Barselonu, a onda je Real platio klauzulu i talentovani vezista završio u Madridu.

Da li dolazao Rabioa znači odustajanje od Frenkija De Jonga?

Čini se da je tako jer Barselona neće platiti više od 50 miliona evra za Holanđanina, a Siti i Junajted su spremni da ulože veći novac i privole Ajaks, odnosno Marka Overmarsa na pregovore.

Slična je situacija sa De Lihtom, drugim igračem "Kopljanika" koji je takođe želja Katalonaca, ali ne žele da rade sa Rajolom, a kontroverzni menadžer gura transfer talentovanog defanzivca u Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 20.11.2018
21:57

Rabio je odlican igrac i igra u odlicnom klubu, taj odlicni klub hoce da produzi ugovor sa njim ali on nece, to znaci da je odlican igrac! Rabia traze i ostali veliki klubovi, kao sto su Juve, City, Junajted, Real i jos neki veliki klubovi i svima je on dobar igrac, samo ovim nasima ovde dezurnim kriticarima koji veze nemaju nije dobar! Ljudi nije na odmet posetiti nekog psihijatra mozda vam moze pomoci!

avatar
P. S.
Tuesday, 20.11.2018
17:13

E samo im još ovaj fali... Nadamo se da će ih ispaliti, jer su im najveću uslugu napravili oni koji su ih ispalili, a najveću štetu (ako izuzmemo Bartomeua i njegove 'trenere') nanela većina od onih koji ih nisu ispalili.

avatar
_mladenq
Tuesday, 20.11.2018
13:57

kako ovi mucenici vode Barsu ka tome da postane osrednja ekipa, cuj Rabio, o ljebe

avatar
Jasminn
Tuesday, 20.11.2018
13:34

Jos jedan veznjak....

avatar
Matara
Tuesday, 20.11.2018
14:56

Jos jedno drvo...

avatar
Nenadd
Tuesday, 20.11.2018
11:09

Ovaj Rabio, iako ce sad mnogi reci suprotno, i nije neko pojacanje..onako ..vise igrac rotacije

avatar
_mladenq
Tuesday, 20.11.2018
17:12