Barsa dobila dozvolu za napadača, hoće li na leto proraditi "kumovska veza" Lea Mesija?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 17.02.2020.
12:19
Izvor: Sportske.net

Svima je jasno da se Argentinac pita za mnoge stvari na Nou Kampu.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Barselona je i konačno dobila dozvolu da u roku od 15 dana dovede još jednog fudbalera.

Prema pravilima La Lige, klubovi mogu da reaguju i van prelaznog roka ukoliko čelnici lige imaju jasne dokaze o teškoj povredi nekog igrača, kakav je slučaj sa Dembeleom koji će morati na operaciju.

Kako će i Luis Suarez biti van terena još najmanje mesec i po dana, Barsa je odlučila da angažuje napadača.

U moru mnogih imena proteklih nekoliko nedelja, sada se pojavilo i ono Martina Brajtvajta, fudbaler Leganjesa je postigao osam golova na 27 nastupa za tim koji se grčevito bori za opstanak što je prilično veliki poduhvat, prenosi Mundo Deportivo.

Kako Barsa može da kupuje jedino na domaćem tržištu i to u naredne dve nedelje, u igri su još i Anhel iz Hetafea i Lukas Perez iz Alavesa, ali na Nou Kampu već razmišljaju i o narednoj sezoni.

Kun Aguero

Tačnije, Leo Mesi, koji je predložio "blaugrani" da ovog leta angažuje Serhija Aguera i tako iskoristi ogromne probleme u kojima se našao Mančester siti nakon najnovije odluke UEFA.

Engleski mediji su lansirali priču o velikom prijateljstvu dvojice kumova koji bi vrlo rado zaigrali zajedno i u klubu, Aguero je ranije nastupao za Atletiko što je ojačalo Barsine pozicije jer spekulacije o prelasku Argentinca u Real praktično nemaju pravog osnova.

Sjajni napadač ima 31 godinu i čini se da je ovo poslednja velika prilika da zaigra u nekom velikom evropskom timu nakon devet godina provedenih u Sitiju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 18.02.2020
01:25

Ono što je zajedničko za sve tekstove koje počinju sa 'svi znamo da Messi odlučuje o svemu...' (osim što se baš ništa od toga nije desilo) jesu i nastavci priča bazirani na tome kako je upravo juče ispunjen najnoviji Messijev ultimatum. U ovom je Aguero već član Barse... :D

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
18:56

Bas tako neka dodje i da zaigra u jednom od naj vecih klubova, bice dobro doso!

avatar
Johny_Quid
Monday, 17.02.2020
13:28

Lepo napisano ... da konacno zaigra u nekom velikom timu :)

avatar
Marco Popovich
Monday, 17.02.2020
22:01

ali nzm cemu minusi haha