Barsa bi da proda za 300, Real za pola milijarde!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.04.2019.
09:48
Izvor: Sportske.net

Ambiciozni planovi španskih velikana. Samo, kada svi znaju da želiš da se oslobodiš igrača, njihova cena pada...

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Real Madrid ima sličan plan kao Barselona, da prodajama nekolicine igrača napuni kasu, u Madridu su optimistični, veruju da bi blizu pola milijarde evra moglo da se slije u kasu klub.

Pisali smo juče, Zidanu su mnoge stvari jasnije nakon povratka, pogotovo posle poraza u Valensiji.

On pravi tim za sledeću godinu i neće biti čudno ako se odrekne pet ili šest igrača bez kojih se poslednjih godina, pa i deceniju nije mogao zamisliti Real Madrid.

Prvi na listi za odlazak su Bejl i Kros. Velšanina je teško ubediti, Nemac nema ništa protiv da se preseli u Englesku, cilja odlazak u Mančester Junajted, možda i kao deo transfera Pola Pogbe.



Cena mu je pala, najviše što Real može da uzme je oko 70 miliona za čoveka koji je u Madridu osvojio četiri Lige šampiona.

Kros vredi možda i više oko 80, a na prodaju je i Džejms Rodrigez, on će se vratiti u Madrid, da bi bio preprodati, priča se da je Juventus spreman da izdvoji 40 miliona evra za Kolumbijca, pogotovo ako proda Daglasa Koštu i Dibalu.

Varan i dalje želi da ode, ali samo nepristojna ponuda može da natera Pereza da ga proda, njegova cena je visoka, no, priča se da je Zidan intervenisao, da bi Francuzu plata sa 6 mogla da bude podignuta na 9 miliona evra, kako bi ostao.

Marselo koji je 12 godina u klubu ne uspeva ni pod Zidanom da vrati formu, i dalje ima poziv Juventusa, cena mu je oko 35 miliona. Toliko košta i Kovačić kome ističe pozajmica u Čelsiju, i koji želi bilo gde, samo ne natrag u Madridu, jer Zidan ne računa na njega, niti ima visoko mišljenje o njegovim kvalitetima.

Otići će i Marijano, koji bi mogao za desetak miliona da se vrati u Lion gde je bio na pozajmici, a sličnu sumu Real će tražiti za Lopeza Valjeha, štopera koji se nije nametnuo.

I na kraju Isko.

Zidan bi da ga zadrži, ali Perez smatra je da vreme da prodaju Andalužanina koji je napravio mnogo loših stvari ove sezone kada je ispao iz tima, nije poštovao ni klub, ni saigrače, za njega ima mnogo interesovanja, ako bude mogao da kupuje, Gvardiola će sigurno probati da ga dovede, suma je oko 100 miliona evra.

Bez prodaje Varana, ta suma je blizu pola milijarde evra, ali to su procene Merengesa i želje. Sigurno, da drugi klubovi koji su svesni da Real želi da se oslobodi nekih igrača neće to platiti, već će se cenjkati, nuditi svoje igrače, ali i probati da ugrade bonuse.



Bilo kako bilo, sprema se čistka u Realu, a sigurno da bi prodajama mogli da povećaju u budžet za pojačanja i dovedu nekoliko igrača najviše klase.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 05.04.2019
15:21

Da je Man Utd pametan da trazi Marsela i Krosa za 100milki

avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
12:17

Ma nema sanse da MANU uzme Bejla u racun za Pogbu jer pogba nece nikud. A i da ga odluce pustiti to bi bilo za 200mil i li Kroos i novac.

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.04.2019
11:40

Ali Kovacic koliko je precenio sebe... Bio je prva zamena na sredini svakom u veznom redu, osvojio 3 LS zaredom i to mu nije bilo dovoljno... Real je hteo da ga zadrzi sam je trazio da ode. Sad gleda u ledja Barkliju i RLC-u, bori se za LS, igra LE i cak ni mi ga ne bismo zadrzali za 35m... Zavrsice taj u Vest Hemu ili tako nekom klubu...

avatar
Kico14
Friday, 05.04.2019
11:24

Ajde Rodrigez brate u Arsenal 😀

avatar
Ilija Ikic
Friday, 05.04.2019
10:55

Kovačoća neka zapakuju u 100 Eu i ostave na nekom trgu. Možda ga neko uzme.

avatar
Ilija Ikic
Friday, 05.04.2019
10:54

Kovačića neka zapakuju u 100 Eu I stave na neki trg. Možda ga neko i uzme.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 05.04.2019
09:58

Koliko je REALno da se toliko promeniti tim,uigra i spremi za borbu na svim frontovima?