Baloteli : "Serija A? Što da ne!"

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 30.06.2018.
22:37
Izvor: Sportske.net

Mario Baloteli je potvrdio da je vrlo moguć povratak u Italiju.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Napadač Nice će verovatno promeniti sredinu, ali Baloteli odbija da kaže bilo šta o svojoj budućnosti.

Dvadesetsedmogodišnji napadač razmišlja da ostane u francuskoj ligi, a kao opcija se pominje i povratak u Italiju.

Marsej se interesuje za ovog napadača i želi da on ostane u francuskoj ligi, dok se Napoli pominje kao moguća destinacija za Balotelija od italijanskih klubova.

U prošloj sezoni je postigao 26 golova u 38 utakmica na koliko je nosio crveno-crni dres.

Karlo Anćeloti bi mogao da dovede ovog italijanskog reprezentativca u Napoli. Pretpostavlja se da će Anćeloti tražiti klasičnog centarfora, što Baloteli i jeste, i da će pre igrati sa takvim napadačem nego sa Mertensom kao "lažnom devetkom".

Ono što ide u prilog ovom transferu jeste i to što njegova ćerka živi upravo u Napulju. Takođe, ukoliko pređe u Napoli on bi se ujedinio sa svojim dugogodišnjim partnerom iz reprezentacije, Lorencom Insinjeom.

"Ja sam na odmoru i imam još vremena da se opustim. Za par dana, počeću da razmišljam o fudbalu i mojoj budućnosti", rekao je Baloteli za "Gazzetta dello Sport".

"Povratak u Italiju je opcija, kao i mnoge druge. Još uvek čekam, za sad ne mogu ništa više da kažem. Imam zakazan sastanak sa Rajolom u Monte Karlu sledeće nedelje. Nikad neću reći ne Italiji, bez sumnje, ali videćemo", dodao je dvadesetsedmogodišnji napadač.

Bilo bi vrlo zanimljivo videti Balotelija u Napoliju. Opšte je poznato da su specifične okolnosti u Napulju, a takođe, i Baloteli je poznat po mnogim specifičnim stvarima i situacijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 01.07.2018
09:06

Najpametnije bi mu bilo kod Favra u Dortmund. Dao bi u prvoj sezoni +20 golova.