Baloteli prelomio, ide u redove najvećeg rivala?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.06.2018.
12:49
Izvor: Sportske.net

Ovo će izazvati baš dosta bure, čeka ga pakao...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ništa od povratka Marija Balotelija u Italiju. Želeli su ga Roma i Napoli, pominjan je čak povratak u Inter, ali on je još prošle nedelje rekao da su male šanse.

"Rajola traži mnogo para za mene", nasmejao se povratnik u italijansku reprezentaciju.

Baloteli jasno je, želi da bude starter, u Napoliju bi bio alternativa za Milika, u Romi za Džeka, ostale opcije nisu bile realne.

Pominjan je i Dortmund gde bi sledio Lusijena Favra, ali umesto toga otići će izgleda u Marsej. Tamo može da zaradi najviše novca, spreman je da se priključi klubu koji je najveći rival Nice, u navijačkom smislu.

Iako su ga voleli, nije teško zamisliti kako bi bio dočekan u dresu Marseja na "Alijanc Rivijeri" u Nici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adriano Leite
Monday, 11.06.2018
12:53

Izgleda da mu prija Liga 1 . Mnogo je izgubio u karijeri zbog glupiranja ,treba postepeno da vraca poverenje ljudi i da dize formu. Marsej je odlicno mesto za to.

avatar
Anonymous Official
Monday, 11.06.2018
15:14

Kako postepeno vec mu je 27g ima jos 3 godine da pruzi na visem nivou od prilike a sumnjam bas da ce nakon jedne sezone promjeniti ponovo klub s kim sa potpisi bice do sigurno na 2-3 godine ovo mu je zadnji voz

avatar
Man.United99
Monday, 18.06.2018
22:29

Ronaldo je igrac koji radi individualno daleko vise od svih ostalih ali i na njemu se osjećaju godine

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 12.06.2018
12:58

Adriano Leite je daleko od Ronaldovog nivo i nikad nece biti kao on a Ronaldo je vjerovatno najspremni igrac koji najvise trenira zato i moze da odrzi formu bez obzira na godine mozes pogledate unazad koliko je igraca poslije 30 nestalo mislim na napadace konkretno a ne druge pozicije tako da mislim da mu je ovo zadnji voz

avatar
Adriano Leite
Monday, 11.06.2018
17:55

Kako onda objasnjavas Ronalda ,dosta stariji ,a jos uvek u top formi. Znam da je on jedinstven ali znas onu staru,forma je prolazna ,a klasa vecna. Ja verujem da je Baloteli klasa ,samo da je vise zeleo.