Baloteli je imao "bogate" ponude, ali je odlučio da ostane?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 23.08.2018.
16:15
Izvor: Sportske.net

Nije sve prošlo kako je "Super Mario" zamišljao.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Italijanski napadač je želeo da napusti klub, i to nije krio, želeo je da pređe ili u Marsej ili da se vrati u Italiju, ali ništa od toga nije uspeo, pa će ostati u Nici još neko vreme.

Novi trener Nice, Patrik Vijera je nedavno govorio o sudbini Marija Balotelija, kao i to da će klub uraditi sve kako bi mu pomogao da ode i ispuni svoju želju.

Međutim, nije uspeo da pređe u Marsej, povratak u Italiju je propao, a onda se pojavila unosna ponuda iz Kine, koju je Mario odbio!

Bivši napadač Milana, Mančester sitija, Liverpula i Intera je odbio da pređe u Kinu, iako bi zaradio ogroman novac, on smatra da ta liga nije dovoljno konkurentna, kao i da on može još dosta da igra na vrhunskom nivou. Ima 28. godina, definitivno da može.

On je imao klauzulu u svom ugovoru sa Nicom da ukoliko oni završe ispod mesta koje vodi u Evropu, on može da ode, a pošto su to mesto izgubili u poslednjoj utakmici, Italijan je bio siguran da neće nastupati za ovaj tim i naredne sezone pa nije dolazio na treninge nekoliko dana, ali sada je jasno da će ostati u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke