"Balkanska" veza i Premijer liga - Banetov savršeni kraj karijere!

Autor: Milovan Longinov
sreda 09.09.2020.
21:00
Izvor: Sportske.net

Branislav Ivanović po svemu sudeći na pragu novog potpisa.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Ni Fulam, ni Everton, koji su se nedavno pominjali, Branislav Ivanović bi karijeru mogao da nastavi u Vest Bromvič Albionu!

Kako su preneli brojni izvori na Ostrvu, Slaven Bilić je izabrao nekadašnjeg kapitena naše reprezentacije, koji poseduje ogromno iskustvo i odlično poznaje engleski fudbal.

Kao što znate, Ivanović je ispisao istoriju sa Čelsijem, osvojio je sve moguće trofeje, od januara 2008. do 1. februara 2017. godine kada je i zvanično napustio London i otišao u Zenit.

U Zenitu je postao kapiten, nastavio da osvaja trofeje, oprostio se duplom krunom i odbio manji ugovor, pa je ovog leta postao slobodan.

Ivanović je dugo merkao ponude, pojavila se i ponovo ona priča o dolasku u Crvenu zvezdu, ali tako nešto nije bilo realno.

Bane je imao ponude iz Premijer lige, a VBA je po svemu sudeći korak ispred svih.

Slaven Bilić i Bane Ivanović? Deluje kao sjajan spoj i obećava paklenu borbu za ostanak u eliti, pošto prema kvotama, VBA je među glavnim kandidatima da se vrati u Čempionšip...

Podsetimo, Bane je rođen 1984. godine u Sremskoj Mitrovici, ima 36 i jasno je da broji poslednje sezone u neverovatnoj karijeri.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke