Bakajoko stigao u Milan, ali to nije jedini igrač koga je Čelsi poslao u Seriju A!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 12.08.2018.
21:20
Izvor: Sportske.net

Milan se pojačava na kraju prelaznog roka i pokušava da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Milan pokušava da rekonstruiše tim, a do kraja prelaznog roka imaju još malo vremena. Svi već znaju za onaj trejd sa Juventusom u kome su stigli Kaldara i Iguain, a u Torino otišao Bonući, Milan se odrekao nekih bitnih igrača, ali su uspeli da zadrže Susa.

Bakajoko je stigao u Milan, a medicinske preglede će obaviti sutra.

Čelsi će dobiti 5 miliona za jednogodišnju pozajmicu, a na kraju pozajmice će imati opciju da ga otkupe za dodatnih 35 miliona evra.

Dvadesettrogodišnji vezista se ne uklapa u Sarijev sistem, pa je logično bilo da napusti klub. Stigli su Žoržinjo i Kovačić, pa uz Kantea i Barklija, kao i Fabregasa, neko je morao da napusti tim.

Čelsi je poslao još jednog igrača u italijansku ligu, u pitanju je Ola Eina, koji će biti na jednogodišnjoj pozajmici u Torinu uz opciju otkupa u iznosu od 8 miliona evra. Ovaj igrač igra na poziciji desnog beka, a ima samo 21 godinu, prošlu sezonu je bio na pozajmici u Hal sitiju.

Londonski klub je poznat po tome što ima ogromnu bazu igrača koji gotovo nikada neće igrati za ovaj klub, ali iz godine u godinu idu na razne pozajmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 13.08.2018
03:17

Bakayoko je strasan potencijal,pred kraj prosle sezone je to i pokazao,mislim da ce dobro doci Milanu

avatar
damjan89
Monday, 13.08.2018
02:29

Meni jos uvek nije jasno zasto je PSZ plati Kehrera Salkeu 37m evra, a imao jos godinu dana ugovora...Uspeli da izvuku vise novca za prosecnog stopera, nego mi za golmana top klase...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 12.08.2018
23:33

Ne znam po meni je Bakajoko Maradona za Drinkvotera ali eto Sari zna bolje. Ne gubimo pare na njemu i neka mu je sa srecom. Sto se tice Aine limitiran igrac i dobra se lova uzima za njega.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 12.08.2018
22:46

Ni Matic ne bi video teren kod Sarija gde se zahteva tehnicka doteranost. Zorzinjo, Kante, Kovacic je najjaca sredina koju smo imali jos od Lamparda, Esijena, Makelelea, Balaka... Na klupi Fabregas, Barkli i RLC. Dobro je da smo povratili novac od Bakajoka mada ako igra za Milan kao za nas i oni ce da se povucu sledece leto i nece ga otkupiti.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 12.08.2018
22:23

Nije mi jasno zasto si uopste pristali na tako velik otkup koji blago receno iza sebe ima ocajnu sezonu

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 13.08.2018
09:58

Zato sto drugacije ne bi dosao, a otkup nije obavezan. Posluzice nam na tu jednu sezonu i to je to, mi moramo tako jer nemamo para jos neko vreme.

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 12.08.2018
21:54

top posao ako ga milan kasnije otkupi :D