Bajernova potraga - Ako neće Nemac, može li Francuz?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.06.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

Bavarci nastavljaju da traže adekvatne zamene za Robena i Riberija.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Prioritet Bajerna u nastavku prelaznom roka biće angažovanje kvalitetnih krilnih igrača, koji bi u klubu nasledili Franka Riberija i Arjena Robena, dvojac koji je nakon dugog niza godina napustio klub sa "Alijanc Arene".

Poznato je da Bavarci žele Liroja Sanea, stekao se u startu utisak da je želja obostrana i da bi uprava nemačkog šampiona mogla da realizuje senzacionalan transfer.

U početku je Siti kočio realizaciju sa svojim zahtevima, tražili su 100 miliona evra, Bajern je bio spreman da ponudio 80, a nedavno se pojavila i priča da je sam fudbaler promenio ploču i da sada želi da ostane na "Etihadu" i nastavi saradnju sa Pepom Gvardiolom.

Uprava nemačkog kluba ipak ne spava, ako ne mogu do Sanea, okrenuće se ka francuskom reprezentativcu, fudbaleru Barselone Usmanu Dembeleu.

Usman Dembele

Mladi fudbaler je već nastupao u Nemačkoj, igrao je za Borusiju Dortmund u sezoni 2016/17.

Pratili su ga Bavarci i te 2016. godine, kada je na kraju ipak stigao na "Signal Iduna Park", da bi samo godinu dana kasnije otišao na "Kamp Nou" za čak 125 miliona evra.

Ipak, čini se da se nije najbolje snašao u Kataloniji, umeo je da bljesne, ali je umeo i da napravi ozbiljan problem van terena.

Sada, kada Barselona pokušava da vrati Nejmara, čini se i da bi mogao da ide, Bajern je spreman da ga vrati u Nemačku, samo je pitanje da li mogu da izađu u susret zahtevima katalonskog kluba, koji će sasvim sigurno pokušati da vrati uloženi novac.

Problem za Bajern je i što je Dembele ponuđen PSŽ u zamenu za Nejmara, kao jedna od opcija, videćemo za koga će se "Sveci" odlučiti i da li će Bajern uspeti u svojoj nameri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke