Bajern želi samo najbolje u Nemačkoj, ali jaka konkurencija stiže sa Ostrva!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 01.11.2018.
17:41
Izvor: Sportske.net

Bavarci neće žaliti novac, međutim Englezima to nikada nije predstavljalo problem.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Mladi ofanzivni igrač Dortmunda, Kristijan Pulišić je impresionirao svojim partijama u dresu "Milionera" i privukao pažnju brojnih evropskih velikana.

Brojni klubovi iz Premijer lige su zainteresovani za ovog dvadesetogodišnjeg igrača, ali Bajern će pokušati da pobedi konkurenciju i da zadrži još jednog fantastičnog fudbalera u Bundesligi, doduše u njihovom dresu.

Pulišić koji je rođen u Americi je 2015. godine stigao u Dortmundovu omladinsku školu, a već naredne godine je debitovao za prvi tim.

Jasno je da se Dortmund neće tako lako odreći ovog igrača, ali poznato je koliko Bajern privlači najbolje igrače iz cele lige u svoj tim, pa će tako možda biti i sa mladim Pulišićem koga bi Jirgen Klop vrlo rado video u dresu Liverpula.

Pominje se da bi Hames Rodrigez mogao da napusti Bajern, Juventus se povezuje sa Kolumbijcem, a možda upravo Pulišić stigne kao Hamesova zamena.

adrian ramos kristijan pulisic



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen
Friday, 02.11.2018
08:49

Hames ubija kako igra ja neznam zašto ga ne otkupe a prodaju Milera Pulišić će platiti najmanje 100 mil i treba neko da vise zamjeni Riberija ima tu Coman al je uvek povredjen i trebaju naći zamjenu za Robena al u januaru dolazi onaj Davids kako se zove dečko ubija ima 18 god.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 01.11.2018
21:45

Koliko cu samo puta procitati ovo...logicno da ce otkupiti ugovor Rodríguez a dobro bi im dosao Pulisic i jos jedan krilini igrac

avatar
NikkiCFC
Thursday, 01.11.2018
20:19

U Borusiji moraju da sednu za sto i kazu da vise nikad nijedan igrac njihov nece preci u Bajern! Imaju sve potrebno da naprave tim koji ce da dominira narednih godina.

avatar
Fan Celsija
Thursday, 01.11.2018
20:11

Mislim da ovaj ide u Real Madrid.

avatar
Аполо
Thursday, 01.11.2018
19:47

Ako ga Jirgen bude hteo, ode on tamo. Dortmund je nazalost vec duze vreme Bajernova filijala po pitanju prodaje igraca, a daleko je ispred Bajerna po pitanju razvijanja talenata.