Bajern želi da rekonstruiše tim, ovo je nova meta za odbranu!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
16:49
Izvor: Sportske.net

Bavrci su u krizi rezultata.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Aktuelni nemački šampion već četiri utakmice nije zabeležio pobedu. Bajern se nalazi u situaciji na koju nije navikao, trenutno su tek 6. u Bundesligi, a i u Ligi šampiona su iznenađujuće kiksnuli protiv Ajaksa na svom terenu. Niko Kovač se nalazi pod određenim pritiskom, a klub bi morao da počne da beleži dobre rezultate.

Nemački klub smatra da im je u januaru i narednog leta potrebna rekonstrukcija tima, koja bi pomogla timu da se vrati na stare staze i ponovo dominira u nemačkoj i naravno da beleže dobre rezultate u Evropi. Pominju se brojna imena, a jedan od najvećih želja je Interov defanzivac, Milan Škriniar.

Fantastični Slovak je prošlog leta stigao u Inter iz Sampdorije za 20 miliona evra, a sada mu je cena značajno porasla nakon sjajnih partija za "Neroazure".

Dvadesettrogodišnji defanzivac je na meti mnogih klubova, a Inter traži za njega preko 80 miliona evra. Oni smatraju da on vredi makar koliko i Van Dajk, koji je za toliko novca prešao u Liverpulu u januaru.

"Neroazuri" pokušavaju da produže ugovor sa Škriniarom. Oni su ponudili 2,5 miliona evra godišnje, a kako italijanski mediji prenose, Slovak traži milion evra više.

Pored Bajerna, pominju se još i Mančester siti i Barselona, ali izgleda da je klub sa "Alijanc Arene" shvatio da je rekonstrukcija neophodna i spremni su da ulože ogroman novac, ali da li će taj novac biti dovoljan kako bi doveli Interovog defanzivca?

Pored Škriniara, pominju se još Under iz Rome i Pjatek iz Đenove.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Wednesday, 10.10.2018
20:29

Bajern hoce-nece mora da rekonstruise tim sledeceg leta i potrosi preko 200miliona za pojacanja, treba mlada krv po krilima i u odbrani.. Boateng Martinez Robbery Muller Rafinha su igraci koji vise nisu za Bajern,umesto njih bi voleo da vidim Pavarda De Lighta Sessegnona De Jonga Martiala Baileya i Thauvina

avatar
No rules
Wednesday, 10.10.2018
18:06

Ako im treba napadac neka potraze i Ikardija, nema potrebe da se ustrucavaju. Stvarno bruka, Bajern renovira tim a mi im ne pomazemo ni malo😁

avatar
Wednesday, 10.10.2018
17:53

njima skripi na drugim pozicijama kakav stoper

avatar
Südkurve München
Wednesday, 10.10.2018
16:53

Dajte zamene na Roberija, ljudi od 34 i 35 godina da nose klub na krilima ??? Pa to nema ni u Partizanu, Sarajevu, CZ... to samo kod nas ima. Prodali Daglasa Kostu, a nismo doveli ZAMENU za njega. Najvecu krivicu za taj transfer nosi Anceloti, a onda i uprava, jer nisu pronasli adekvatnu zamenu za njega