Bajern ušao u trku za fudbalera Rome!

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 14.04.2016.
15:15
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti će preuzeti minhenski Bajern na leto, a već ima prvu transfer želju.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bajern iz Minhena će u narednu sezonu ući sa novim menadžerom, legendardnim Italijanom Karlom Anćelotijem, koji će na kormilu Bavaraca zameniti Pepa Gvardiolu, budućeg trenera Mančester Sitija.

Iskusni Italijan već sada zna koga želi da vidi u svom budućem timu, a to je igrač oko koga se otimaju najveći engleski klubovi, Miralem Pjanić.

Kreativni vezista Rome igra najbolju sezonu u karijeri do sada, pa će po svemu sudeći napustiti Rim u letnjem prelaznom roku. Za njegove usluge najviše se interesuje londonski Čelsi, s obzirom da će novi šef struke 'Plavaca' od leta biti Antonio Konte, koji je dobro upoznat sa kvalitetima reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Nemački mediji prenose da skauti Bajerna već neko vreme prate 26-godišnjeg srednjaka, a Anćeloti je navodno već razgovarao sa Pjanićem o mogućem prelasku u redove tima sa "Alijanc arene".

Ističe se da još uvek nema zvanične ponude, ali i da Bavarcima ne bi bio nikakav problem da isplate 38 miliona evra, koliko iznosi klauzula u njegovom ugovoru sa Romom.

Odlični plejmeker je zabeležio 10 asistencija i 9 golova u 29 nastupa za "Vučicu" u Seriji A, ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Saturday, 16.04.2016
09:46

Miralem Pjanic jedan od najboljih veznjaka na svetu!

avatar
Al(a)din
Thursday, 14.04.2016
18:58

Dolaskom Pjanica bi se Vidal premestio na poziciji zadnjeg veznog, a Gece bi igrao napadaca

avatar
Mario Götze - Return
Friday, 15.04.2016
23:09

Ovako na golmanimaa imamo Nojera i Ulrajha tu ne treba nista, na levom beku Alabu i Bernata to je ok, na stoperima Martineza i Boatenga i Batstubera, tu nam treba jedan super stoper kao Humels, Laporte... na desnom beku imamo Lama i Rafinju koga treba prodati a dovesti nekog mladjeg kao Florenci msm o tome smo vec ti ja i pricali... U veznom redu imamo Vidala, Alonsa i Tiaga i tu nam treba jedan igrac za rotaciju a to moze biti Pjanic, tesko bi on mogao do startnih 11, Gece i Miler poluspicevi, levo Riberi i Daglas desno Roben i Koman ali tu treba dovesti Sanceza i jednostavno se sve manje oslanjati na vec stare Robena i Riberija, msm igraju oni super ali su stalno povredjeni... I treba nam jedna rezerva za Lewu u napadu kao npr Morata... Po mom misljenju Humels, Florenci, Pjanic, Sancez, Morata...

avatar
Al(a)din
Saturday, 16.04.2016
18:01

Mislim da treba dovesti Mustafija, a nazalost prodati Benatiju, ako ovako bude nastavio. Jeste da su mi Benatia i Boateng omiljeni stoperski tandem, u veznom redu, ako bi dosao Pjanic mogli bi se rotirat Kimih, Pjanic, Alonso, Vidal, Thiago, Hojbjerg (ako ne ode, mada ne bih voleo da ide). Takodje Thiago, Pjanic, Vidal, Gece, Miler mogu igrati ofanzivnog veznog ili poluspic. Na desnom krilu Robben i Koman, mada mora Kosta da poradi na igri na desnom krilu. Ribery, Kosta, i Sances ako dodje na levom krilu, i u napad prednost Lewi. Mada kada se Lewa odmara mogu Miler i Gece igrati tu, a po potrebi i Vidal i Martinez(kao protiv Celsija 2014. god.)

avatar
brekbaCh
Saturday, 16.04.2016
17:44

a Benatija od 40 miliona ? Pjanic, koji ce kostati najmanje isto toliko u rotaciji ? ... ta pojacanja koja si naveo i tri tima komotno da ima Bajern.. a jesi realan, svaka ti cast

avatar
SAB
Thursday, 14.04.2016
17:48

Verujem da ce Celsi da plati 38 miliona, a u slucaju da odbiju da plate ne znam sta onda da pricamo.

avatar
brekbaCh
Thursday, 14.04.2016
16:00

Bas im treba jos jedan veznjak, stvarno Bajern kuburi sa veznjacima..

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 17.04.2016
01:11

Znas koliko smo tu tanki :D

avatar
Eusebio
Thursday, 14.04.2016
15:39

Ne znam sta ce vise Bajern sa tolikim krilima i poluspicevima. A osim Boatenga nemaju krstenog stopera, nego Kimih mora da se muci i bruka se na toj poziciji.

avatar
Mario Götze - Return
Friday, 15.04.2016
23:10

Imamo Martineza i Benatiju, ne znam o cemu pricas, Boa i Martinez igraju konstantno dobro, a Benatija isto moze da se bori za startnih 11 kada je u formi...