Bajern "tvrd", zahvalio se i Barsi i Realu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.04.2020.
18:50
Izvor: Sportske.net

Bajern Minhen doneo i drugu važnu odluku.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

I pre finansijske krize usled pandemije, bilo je jasno da Bajern Minhen neće "baciti" 120 miliona evra za otkup Filipea Kutinja, koliko stoji u klauzuli.

Bajern je letos doveo Kutinja za 13 miliona evra na godinu dana, uz mogućnost otkupa za dodatnih 120, ali jasno je bilo da od toga neće biti ništa, stoga se Brazilac vraća u Barselonu.

Ipak, to nije sve, Bajern je odlučio da se "zahvali" i još jednom igraču koji je stigao iz Španije, desnom beku Real Madrida - Alvaru Odriozoli.

Španac je zimus neočekivano stigao da bude konkurencija Bendžaminu Pavaru, ali je zabeležio samo dva nastupa i to sa klupe za rezerve. Ukupno, Odrizola je odigrao 70 minuta za Bajern, pa je jasno da će na leto ponovo morati da se dokazuje Zinedinu Zidanu, koji ga je još ranije jesenas otpisao, posle poraza od Majorke.

Sve u svemu, po ko zna koji put smo svedoci da sa Bajernom nema šale i da klub iz Mihnena zna kako da posluje i da ne baca pare u prazno, odnosno ne rizikuje previše...

Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 01.05.2020
00:05
avatar
Mirjevac
Thursday, 30.04.2020
20:51

Bajern, to jest svabe su tvrdi i nece da placaju igrace, i sad se pitaju zasto nesto ne osvjaju? Kutinjo im nevalja zato sto je skup igrac, nemci se proracunali da ce nakon krize igraci biti jevtiniji, i da ce tako jevtinije da prodju, ali zeznulise igraci ce ostati i dalje skupi! Kutinjo je bolji od polovinje bajernovih igraca, ali pare su u pitanju!

avatar
BayernMunchen
Monday, 04.05.2020
23:08

Da li si dobro? Uvek ti moras da napadnes Nemce i Bayern 🙄

avatar
Mirjevac
Monday, 04.05.2020
23:34

Ja nenapadam nikog vec samo ostavljam komentare! Zar nije tacno sto sam napisao, pogledaj Kutinjev skor i pogledaj Mulerov skor, i onda mi reci dali je Kutinjo bolji od Milera, i onog Rafinja, brazilca i od jos nekih je Kutinjo bolji! Jedino me odusavaju sa trenerom, nadju nekog bezveze i posle zovu Jupp Heynkces-a, da ih cupa iz krize!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 30.04.2020
19:48

Sami sebi su krivi i jedni i drugi jer nisu stavili obavezan otkup po manjoj cijeni...

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 30.04.2020
18:59

Ni jedan ni drugi nisu ispunili očekivanja. Mada dobro služe u rotaciji. Pogotovo Kutinjo, Odriazola zbog dobre forme Pavarda jednostavno nema sta da traži. Dest iz Ajaksa bi trebao da bude dobro pojačanje za Bajern što se tiče desnog beka. Pored njega treva očekivati dolazak Sanea, Perisica (okupiće ga), Upamekana (još Bild nije rekao da želi da ostane još jednu sezonu u Lajpcigu) i možda Haverca/Dibalu/Dzontan Dejvida. Verner više nije opcija, rekao je Bild.

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 30.04.2020
18:53

Da, da. Mnogo velika pamet je neophodna da bi se zakljucilo da Kutinjo sada ne vredi 120 miliona.