Bajern - Sukob na treningu pa prodaja! Tri mete do kraja pijace, Alabina sudbina rešena?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.09.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net

Čekaju se poslednji potezi evropskog šampiona. Ovo je scenario koji razmatraju...

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Bajern je izgubio trku za Seržinja Desta, osećaju se izdanim, ali našli su novu metu. Pokušaće da od Noriča kupe Maksa Aronsa, mladog engleskog reprezentativca koji se afirmisao u PL, iako su "Kanarinci" ispali iz lige.

On je bio meta velikih engleskih klubova, Norič je odolevao, želela ga je i Barsa, ali je postigla dogovor sa Destom, nema sumnje da bi požurio u Nemačku. Arons bi trebalo da bude alternativa za Pavarda kraj desne aut linije.

Šta Bajern još traži?

Napadača, zamenu za Levandovskog, ali Flik ne odustaje od Gecea koji bi kao slobodan igrač mogao da se vrati u klub. U tom slučaju, on bi bio alternativa za Milera, a iskusni napadač može da igra i kao najistureniji. Po treneru Bajerna ovo je najbolje rešenje jer na tržištu nema kvalitetnih špiceva koji bi pristali da sede na klupi veći deo sezone.

Šampion Evrope prodaje Kuisansa, Lids je već poslao ponudu, mladi Francuz se zakačio sa Levandovkim pa nije bio u konkurenciji za tim. Želi da ode, kako bi igrao, a i letnje pojačanje golman Nubel bi mogao na pozajmicu jer iako mu je obećano, pored Nojera neće dobiti priliku.

Izgleda da je Havi Martinez blizu povratka u Španiju, klub je spreman da ga pusti bez obeštećenja kako bi sačuvao novac od poslednje godine ugovora. Moguće je da u poslednjem trenutku kupe Hadsona-Odoija iz Čelsija koji je stara želja Bavaraca.

Baner

Direktor Salihamidžić kaže da su sve opcije otvorene u poslednjoj nedelji pijace, pominje se i Alaba koji postavlja nerealne uslove, pa će najverovatnije Bajern povući ponudu i sačekati da mu sledećeg leta ugovor istekne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 29.09.2020
17:01

Ja ne procitah ni jednu rec oko nekog sukoba, pa procitah jos jednom ali i dalje nema nista se ne pise o sukobu! Znaci izmisljate netacne naslove i price, kao i obicno!

avatar
Südkurve München
Tuesday, 29.09.2020
12:44

Mladi Francuz i Lewandowski su se izmirili

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 29.09.2020
11:49

Ako odu Martinez i Kuisan , Tiago je vec otisao , prioritet mora da bude veznjak