Bajern sprečio Kovača da dovede dva zemljaka, navijači razočarani, pojačanja ni na vidiku!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.07.2019.
11:00
Izvor: Sportske.net

Nema rešenja za spoljne pozicije, na papiru tim deluje slabije nego prethodnih sezona. Čelnici pregovaraju, ali su stopirali planove trenera Kovača.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Bajern i dalje traži pojačanja, javnost tvrdi da ovaj tim nije dovoljno dobar i da su potrebne prave zamene za Riberija, Robena, Humelsa koji su napustili klub.

Stigli su Pavar i Lukas Ernandez za odbranu, kao i mladi napadač Arp, navijači nisu impresionirani.

Kovač je želeo dvojicu svojih zemljaka, Mandžukića i Perišića, ali je klub spustio rampu.

Bekenbauer je ocenio da nema razloga da se Mandžukić vraća u klub, dok je sa druge strane za Perišića procenjeno da je prestar i preskup i da ne bi bio rešenje na duži period.

Otpala je nada da bi Hadson-Odoi mogao da stigne iz Čelsija, potpisaće novi ugovor sa "Plavcima", klub bi pustio Boatenga kako bi kupio mlađeg štopera, a Barsa je poslala ponudu za Alabu, koja je odmah odbijena.

Šta Bajern može da učini do kraja prelaznog roka?

Mete poput Dibale i Bejla nisu realne, ponovo se pominje Danac Eriksen, ali veći problemi leže u drugim linijama tima, pre svega na bokovima.

Kanselo iz Juventusa košta 60 miliona, Sane 100, sada se pominje Brais Mendez iz Selte koji je lou-kost rešenje bez obzira što je debitovao za Španiju protiv Bosne i dao gol za pobedu.

U svakom slučaju, potrebna su veća ulaganja, navijači očekuju istinske zvezde, ali od toga nema ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Friday, 19.07.2019
20:45

Odbrana je ok, Alaba Ernandez Zile Kimih zvuči sjajno, plus Boa i Pavard za rotaciju, kao i Martinez koji može stopera da igra. Mislim da nema potrebe za dovođenjem još igrača u defanzivu, jer je zaista velika konkurencija. Smatram da bi bil dobro da zaigramo u formaciji 4-4-2, jer bi nam u tom slučaju bio dovoljan samo Roka za vezni red. Gorecka, Tiago, Roka, Toliso i Martinez bi mogli da iznesu sezonu. Što se tiče krila Zijeh i Sane/Dembele bi mogli super da odrade, ako neko od njih ne dodje treba se okrenuti Pepeu i Evetonu npr. Što se tiče špica, tu treba da dovedemo Vernera i to je to. Nojer Alaba Ernandez Zile Kimih Tiago Martinez Sane Gnabri Verner Leva.

avatar
Zivko Perovic
Friday, 19.07.2019
14:37

Treba imn3 igraca,pepe ili werner,sane ili dembele i marc roca ili eriksen za sledecu sezonu to je to...sledece leto haverz za 100 miliona

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 19.07.2019
14:36

Ovi u ligi sampiona vise nisu nikakva konkurencija, vreacaju se tamo gde su bili pre 2010e

avatar
Covek Sismis
Sunday, 21.07.2019
00:22

A gdje su to bili prije 2010-te? Koliko znam oni su i tada a sada duplo trofejniji od Man Junajteda, tako da je tvoj pokusaj da ejoga ismijes tuzan. I plus kako imas obraza da nekoga prozivas kada tvoj voljeni klub nije sposoban biti ni medju 4 ekipe u prvenstvu i kada LS gleda preko TV?!

avatar
Nenadd
Friday, 19.07.2019
14:06

Bajern kuva nesto veliko, tako oni rade

avatar
The_Matrix
Friday, 19.07.2019
11:39

Za Perisica su dobili negativan odg jer Konte ne zeli da ga proda. Zato su odustali