Bajern se predomislio, Inter u problemu?

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.06.2020.
16:45
Izvor: Sportske.net

Bavarci povukli ručnu.

EPA/PHILIPP GUELLAND
EPA/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Iako je bilo izvesno da će Ivan Perišić ostati u Minhenu, Bajern je sada bliži opciji da ga ne otkupi od Intera.

Kako je preneo pouzdani Bild, problem je u tome što Bajern smatra da je 20 miliona evra obaveznog otkupa po ugovoru o pozajmici jednostavno preveliki novac u ovom trenutku. To nije jedina stavka, jer je problem i Perišićeva ogromna plata od 10 miliona evra.

Bajern je pokušao da spusti cenu kod Intera, još uvek se ne zna za koliko, ali je utisak da bi ga Bavarci radije vratili u Milano. Bild navodi i to da je Perišić samo igrač u rotaciji i da nije ključan u timu Hansija Flika.

Ovo bi mogao da bude problem za Inter, koji će teško prodati Perišića za željenu sumu, a uz to je problem što u klubu nisu planirali i da misle o njegovoj plati.

Čekamo dalji rasplet...

Baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Wednesday, 01.07.2020
03:52

Ako je u startu pozajmice dogovoren obavezni otkup i definisana cena otkupa, zasto bi sada Inter bio u problemu? Moze Bajern da se prenemaze do sutra - dzaba. Mora da zadrzi pozajmljenog igraca, po vec dogovorenoj ceni.
Druga je stvar ako je sklopljena pozajmica uz eventualni otkup na kraju, e onda Internet moze da bude u problemu.
U tekstu pise obavezan otkup.

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 01.07.2020
00:27

Ne znam kokilo je Perisiceva plata u Bayernu. ali U Interu je ona bila 5 miliona evra. Ne verujem da su Perisica placali 10 miilona evra godisnje u Bayernu.. prece biti da je imao istu platu kao u Interu a to je 5 miluona evra godisnje. prodace ga Inter za 15 miliona evra sigurno nekom klubu

avatar
petar8
Wednesday, 01.07.2020
00:03

Zasto bi Inter bio u problemu?!?!?!?

avatar
The_Matrix
Tuesday, 30.06.2020
20:32

Kojih bre 10 mil? On u Interu imao platu od 4 miliona. Ikardi bio najplaceniji sa 6 miliona. Sada su to Lukaku i Eriksen sa 7.5

avatar
Karambol
Tuesday, 30.06.2020
18:58

Bolje dovesti nekog mladjeg npr Leon Bejli,dobar je Perisic,ali Bajern treba da gradi samo mladu ekipu uz naravno ostanak idalje jakih veterana kao sto su Leva i Miler. Ocekujem ovog leta Sanea,Desta,Kuasija i Haverca. Ernandez nece nigde, Alaba ce izgleda napustiti Minhen zbog novih izazova,pa ce tako on igrati na poziciji levog stopera. Neuer Hernandez Sule Davies Pavard Kimmich Goretzka Havertz Sane Gnabry Lewandowski .Ovo bi bio strah i trepet u Evropi uz paklenu klupu Nubel,Boateng,Kouassi,Dest,Tolisso(Alkantara)Cuisance, Coman,Muller,Zirkzee,(Bailey)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 30.06.2020
17:40

Nije obavezan otkup jer kod obaveznog otkupa ne mozes naknadno da menjas cenu.