Bajern pronašao idealno pojačanje u Francuskoj, stiže sjajni strelac?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.07.2020.
21:26
Izvor: Sportske.net

Sa njim bi mogli da zatvore prelazni rok.

EPA-EFE/Stuart Franklin / POOL
EPA-EFE/Stuart Franklin / POOL

Povezane vesti

Minhenski Bajern je već angažovao tri pojačanja za narednu sezonu, kupljen je Liroj Sane od Mančester sitija za 45 miliona evra, a kao slobodni igrači u klub stižu i golman Aleksandar Nibel iz Šalkea i centralni defanzivac Tanži Kuasi iz Pari sen Žermena.

Sada su zainteresovani i za napadača Monaka Visama Ben Jedera, prenosi francuski "RMC".

Bivši fudbaler Tuluza i Sevilje je do prekida sezone u Ligi 1 postigao 18 golova i izjednačen je na vrhu liste strelaca sa Kilijanom Mbapeom.

Nastavio je sa sjajnim partijama iz perioda kada je nastupao u Sevilji i kada je za njegove usluge bio zainteresovan Mančester junajted, pa se tako našao i na radaru Bajerna.

U januaru je navodno bio jako blizu prelaska u Barselonu, ali je Monako na kraju tražio čak 80 miliona evra za njegove usluge.

ben jeder

Ostao je na stadionu "Luj drugi", kompletirao jako dobru sezonu za sebe, u kojoj klub ipak nije ostvario željene rezultate, a sada bi mogao da ostvari transfer karijere i sa Bavarcima se bori za trofeje.

Jasno, iskusni Francuz bi bio alternativa za Roberta Levandovskog, ali bi Bajern njegovim angažovanjem napravio sjajan posao, kako bi u tom slučaju Hansi Flik u svakom trenutku imao dve sveža, sjajna špica na raspolaganju.

"Kneževi" su Ben Jedera prošlog leta platili 40 miliona evra, videćemo za koliko bi bili ovog spremni da ga prodaju.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 01.08.2020
19:13

Ne treba nam, bolje bi bilo da uzmemo Kavanija. Pored njega treba uzeti Vajnalduma, Ndombelea, Aronsa i Kutinja (na pozajmicu. Ako ne može tako, onda krenuti po Drakslera npr.) Naveo sam nekoliko veznjaka zato što Tiago, Toliso i Martinez verovatno idu, tako da trebaju nam zamene.

avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
04:28

Odlična zamjena za Mullera. Voli se kretati između linija, ima dobar osjećaj za prostor, i dobru realizaciju.

avatar
Karambol
Thursday, 30.07.2020
23:22

Ben Jeder je predobar napadac,bilo bi vrh videti ga u Bajernu i kompletirati napad sa njim. U Sevilji i Monaku je terorisao,a zamislite tek sa jos boljim saigracima u Bajernu kako bi resetao. Sa njim ne bi bio kompletiran rok,zato sto ce doci i desni bek i jos jedan igrac u veznom redu jer odlaze Alkantara,Martinez,a mzd i Toliso..

avatar
BlueBoy84
Thursday, 30.07.2020
23:03