Bajern predstavio skice dva VRHUNSKA letnja pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.04.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Kad je klub odlično oganizovan, onda ni ovako teška globalna kriza ne može mnogo da pokvari napravljene planove.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Nemačka Bundesliga bi trebalo da bude nastavljena 9. maja, videćemo da li će to zaista tako i biti, a u tamošnjim medijima se već najavljuje letnji prelazni rok i naredni potezi čelnika Bajerna.

Čak je i Hasan Salihamidžić otkrio ''skicu'' Bajernovog letnjeg plana, a nama samo ostaje da pogodimo o kojim se imenima radi.

U najkraćem, od Bajerna očekujte vrhunska pojačanja!

''Želimo da se pojačamo jednim vrhunskim talentom iz Evrope, ali takođe i da dovedemo jednu veliku zvezdu u Minhen, koja će podići kvalitet našeg tima i tako našim navijačima ponuditi kvalitetan i atraktivan fudbal'', istakao je Salihamidžić, a prenosi nemački ''Kiker''.

Prethodnih nedelja se spekulisalo o Liroju Saneu, Timu Verneru, Seržinju Destu, ali danas je u nemačkim medijima u prvi plan ponovo izbio - Paulo Dibala.

Za njega su se i prošle godine interesovali iz Bajerna, ali od tog transfera nije bilo ništa, međutim sada Bavarci veruju da bi mogli da iskoriste sve težu finansijsku krizu u Italiji i da lakše stignu do zvezde Juventusa.

Njihova procena je da bi se Dibala odlično uklopio u ekipu Bajerna i da bi sjajno sarađivao sa Levandovskim. Do prekida sezone, Dibala je briljirao u Juventusu, postigao je 13 golova i 12 asistencija na ukupno34 odigrana meča u svim takmičenjima.
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 28.04.2020
16:18

Upamekano i Arangiz su dogovoreni, docice još Dest ili Parti (u zavisnosti od toga gde će Kimih igrati sledeće sezone, prva opcija je realnija), a što se tiče napada Sanea gotovo sigurno dolazi. Ali očekuje se još jedan igrač u napadu. Haverc, Verner, Traore i Dibala su opcije. Videćemo šta će biti. Sva četvorica su top igrači. Italijanski mediji su rekli da je Bajern pitao Juve za cenu Dibale. Tandem Dibala Levandovski bi bio nezadrživiv, tu nema sta da se priča, ali i Juve se pita. Cena je 70-ak miliona prema pisanjima Italijana, što i nije puno. Verovatno bi Bajern pokušao da ubaci Tolisoa u taj posao.
Nojer Dejvis Alaba Upamekano Kimih Parti(Pavard) Tiago Sane Gnabri Dibala (Miler, Haverc) Leva... Ovako bi to moglo da izgleda.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 28.04.2020
15:53

Dibala je nemoguca misija, on kosta izmedju 120 i 130 miliona, bar toliko traze, nemci su tvrdi i oni to nikad nece da plate zato je to nemoguca misija! Tako isto i Sane je skup, Citi isto ga nece dati ispod 100 miliona, i on nece u Bajern! Moze Verner ali on nije zagrejan za Bajern, on ce mozda u Liverpul ili u Barci, ako u Barci ne dodje Lautaro! Taj Osimeh iz Lila on moze! Nemci nece da kupuju preskupe igrace, bar tako tvrdi Rumenige i Hanes!

avatar
Karambol
Tuesday, 28.04.2020
17:43

U kom ti svetu zivis? Sane ulazi u poslednju godinu ugovora i nece dobiti vise od 60 miliona,Kai Haverc je zamena za Kutinja i on je trenutno najveci Nemacki talenat to znaju i Rumenige i svi u upravi Bajerna,zato ce i iskesirati za njega stotku,isto tako i Upamekano za 55

avatar
Mirjevac
Tuesday, 28.04.2020
20:39

U kom ti svetu zivis, da ce Sane da dodje u Bejern, mozda ce da produzi ugovor ili ce neko drugi vise da plati, ili nesto trece, on nigdee nista nije podpisao! bajer ne placa dobro igrace i on ce mozda da ostane zbog vece plate ili ce u neki drugi klub! Od kud ti znas da ce on u Bejer, kad nista nije potpisano, u kom ti svetu zivis kad tvrdis da je nesto gotovo a da nije podpisano?

avatar
Tuesday, 28.04.2020
19:25

Kad su mogli Ernandeza koji je štoper/bek da plate 80 miliona, što ne bi mogli jednog Dibalu? A Verner u Barseloni je tek nemoguća misija, zato što dečko nije lud da sebi upropasti karijeru i greje klupu Suarezu.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 28.04.2020
12:53
avatar
Karambol
Tuesday, 28.04.2020
12:09

Dibala je nemoguca misija,Verner ide u Liverpul, Sane i Haverc su dva sledeca pojacanja u napadu Bajerna.

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 28.04.2020
16:21

Složio bih se sa tobom, ali Italijani kažu da je Bajern pitao za Dibalu, i to baš pouzdani mediji prenose... Cekamo šta će Bild reci. 😂 Upamekano, Dest/Parti (u zavisnosti gde će Kimih igrati sledece sezone), Arangiz, Sane i Haver/Dibala/Traore/Verner bi trebali da dodju.

avatar
Karambol
Tuesday, 28.04.2020
17:41

Uh samo ne Traore brate,nikako on 😂

avatar
Веселин Лаушин
Tuesday, 28.04.2020
11:15

Sane i Osimeh iz Lila 😁

avatar
Веселин Лаушин
Tuesday, 28.04.2020
11:15

Sane i Osimeh iz Lila