Bajern - Poljak umesto Poljaka!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net

Senzacija iz Italije bi mogla da bude zamena za Levu narednog leta...

EPA-EFE/Jan Karwowski
EPA-EFE/Jan Karwowski

Povezane vesti

Italija priča o Krištofu Pjateku. Neverovatne partije Đenovinog bombardera su jasno pokrenule spekulacije o transferu u veći klub, pominje se da Juve ima prednost jer može da ponudi nekoliko igrača Đenovi kao deo sporazuma, ali realno, Pjatek teško da bi mogao da računa na neku minutažu u redovima šampiona.

Do sada, Pjateka su gledali Barsa, Everton i Lion, ali sada je u igru ušao Bajern.

Oni nameravaju da prodaju Levandovskog, odnosno ispune mu želju da ode, narednog leta, a među igračima koje gledaju je i Pjatek. U sredu su bili na utakmici protiv Kjeva, jasno, Pjatek je dao gol, šesti u šampionatu, u šest mečeva računajuči i italijanski kup, postigao je 10 golova.

Inače, Đenova ga je platila 4 miliona evra, navodno neće ni razmatrati ponude ispod 30 miliona, iako je Juventus prema pisanju medija ponudio 20 miliona i da ga ostave još godinu i po na "Marasiju".

Pjatek ima 23 godine, debitovao je za reprezentaciju, igrao par godina za mladu nacionalnu selekciju Poljske, a u Italiju je stigao iz Krakovije, dok je ranije nosio dres Zaglebja. U Krakoviji je prošle sezone pogodio 21 put mrežu u poljskom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 28.09.2018
11:06

Pustite ga , pritisak i tolika paznja na njega nije u redu ! Covek odigrao svega 7 utakmica i vec moze da bira - Barsa , Juve , Baern ....

avatar
Südkurve München
Friday, 28.09.2018
10:27

Povratite se na prvu vest gde je pominjan ovaj momak sta sam rekao. Iskreno, cim se veliki klubovi otimaju oko njega, verujem da ce biti zver od napadaca i voleo bih ga u Bayernu videti