Bajern odustao od Ernandeza?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.12.2018.
13:35
Izvor: Sportske.net

Najava transfer bombe, a zatim demanti iz Madrida. Da li je stavljena tačka na priču o Lukasu Ernandezu u minhenski Bajern?

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Prethodne nedelje lansirana je vest o mogućoj "transfer bombi" koja je navodno trebalo da se dogodi u januarskom prelaznom roku.

Najpre je Marka prenela da je Bajern spreman da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru koji Lukas Ernandez ima sa Atletiko Madridom, a nedugo zatim stigla je i reakcija "Jorgandžija".

U zvaničnom saopštenju navedeno je da je sam igrač demantovao navode o mogućem transferu, a spomenut je i korektan odnos koji Atletiko ima sa Bajernom.

Do sada nije bilo reakcija iz Minhena, mnogi su to shvatili kao potvrdu da se "nešto iza brda valja", ali "Bild" danas piše kako nemački gigant odustaje od transfera.

To ne znači da Bajern definitivno odustaje od Lukasa Ernandeza, već da u januarskom prelaznom roku neće platiti novac koji bi Atletiku vezao ruke i ostavio ga bez važne karike u timu.

Može biti da će ovakav pristup čelnika Bajerna omogućiti klubu da narednog leta dobije Lukasa Ernandeza po nešto povoljnijim finansijskim uslovima. Ukoliko to ne bude slučaj, 80 miliona evra će svakako biti dovoljno da reprezentativac Francuske pređe na "Alijanc Arenu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 25.12.2018
19:17

Nadam se da ce sada Ed Woodward reagovati, L.Hernandez ili Škriniar a na ljeto Koulibaly jer dobra odbrana je pola ekipe i automatski dozvoljava maximalnu ofanzivu...VVD se Loserpoolu ocito isplatio tako da ne treba stediti na kvalitetnom stoperu

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
14:53

Sta planiraju da (u)rade sa Alabom?

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.12.2018
16:36

Pa verovatno neku glupost u njihovom stilu da ga upare u veznom redu sa najboljim desnim bekom na svetu Kimihom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
18:10
avatar
_Goran_
Tuesday, 25.12.2018
16:45

Ernandez je stoper, kakve to ima veze sa Alabom ? :D