Bajern nastavlja da kupuje najbolje iz Bundeslige, na radaru zvezde "Farmaceuta" i "Milionera"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.02.2018.
15:33
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi nemački "Kiker", uprava Bavaraca intenzivno traga za fudbalerima koji bi mogli da naslede Riberija i Robena.

EPA/ANDREAS GEBERT
EPA/ANDREAS GEBERT

Povezane vesti

Frank Riberi i Arjen Roben su već zgazili u pozne igračke godine, pa je jasno da klub Bajernovih ambicija mora da im potraži zamene.

U upravi velike nade polažu u Kingslija Komana i Serža Gnabrija, koji je trenutno na pozajmici u Hofenhajmu, ali jasno je da žele i još jednog kvalitetnog mladog igrača na krilnim pozicijama.

Izbor je pao na dvojicu fudbalera, koji sa velikim uspehom nastupaju u Bundesligi.

Naime, Bajern motri na zvezdu Bajer Leverkuzena Liona Bejlija, kao i na mladog Amerikanca iz redova Borusije Dortmund Kristijana Pulišića.

Bejli blista ove sezone u dresu "Farmaceuta", postigao je osam golova na 18 nastupa u šampionatu, upisao je i pet asistencija.

Pulišić ove sezone pruža nešto slabije partije, postigao je tri gola, upisao i dve asistencije, ali to je delom i zbog generalno slabih partija "Milionera" tekuće sezone.

I pored pomenutog dvojca, u Bajernu ne otpisuju mogućnost da u svoje redove dovedu i kvalitetnog mladog fudbalera iz inostranstva, čak su spremni da izdvoje i veliku svotu novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke