Bajern našao zamenu za Nojera!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.09.2018.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ispunjava baš sve uslove...

EPA
EPA

Povezane vesti

Sinoć je Manuel Nojer koštao Bajern, ali daleko od toga da će mu neko zameriti na kiksu u malom bavarskom derbiju protiv Augsburga. To su prvi izgubljeni bodovi za šampiona, teško da će se odraziti na unapred poznati ishod prvenstvene trke.

Ali, najbolji nemački golman ima 32 godine i kako se priča, nema nameru da brani više od dve ili tri sezone, on jednostavno želi da ode dok je još na vrhuncu moći, a Bajern traži zamenu.

Tačnije, našao je u ekipi Benfike, žele već na leto da završe posao i ostave Odiseosa Vlahodimosa u Portugalu na kaljenju, kako bi preuzeo za par sezona mesto među stativama od Nojera.

Ovaj Nemac grčkog porekla je istisnuo našeg Svilara sa gola "Orlova", ima 24 godine, stigao je iz Panatinaikosa za koji je branio dve sezone, ali je karijeru počeo u Štutgartu i prošao sve mlađe selekcije, branio je i za mladu nemačku reprezentaciju sa kojom je prošle godine osvojio evropsku titulu, mada je bio rezerva Polersbeku.

Žele ga i par engleskih timova, no Bajern hoće da završi posao, navodno su već kontaktirali Benfiku, videćemo kako će se čitava priča završiti, mada bi Vlahodimos mogao da brani standardno još par sezona pre povratka u Nemačku, što mu svakako odgovara.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.09.2018
17:45

Nojer je uvek bio precenjen. Primao je on svakakve golove u LS.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 26.09.2018
10:25

Svaka cast Bayernu na poslovanju

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.09.2018
10:01

Jedan kiks i vec trazi se zamena :D Salu na strana , Bavarci znaju sta rade i preozbiljni su da ne bi resili pitanje golmana pre nego Nojer ode