Bajern na pragu dva pojačanja, najveći rival ostao bez ključnog igrača!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.01.2019.
21:18
Izvor: Sportske.net

Bavarcima je neophodna sveža krv, a sada su stigle vesti koje će im ozbiljno povećati šanse za osvajanje titule.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Minhenski Bajern kaska šest bodova za Borusijom Dortmund nakon prvog dela sezone u Nemačkoj, trener ekipe iz Minhena Niko Kovač je bio na udaru kritika, ali se čini da je daleko veći problem u istrošenom rosteru, ali i u povredama.

Tako je jasno da će Bavarci doživeti velike promene, klub će po završetku sezone napustiti Roben i Riberi, pod znakom pitanja su i Rafinja, Boateng, Humels i Havi Martinez, a rekonstrukcija igračkog kadra bi mogla da počne već u januaru.

Pisali smo da je i Barselona navodno zainteresovana za Benžamana Pavara, koji je još i pre Mundijala bio na radaru Bajerna.

Pavar Pavard Zrelak Stutgart Nirnberg

Stigao je demanti iz Nemačke, Pavar razmišlja samo o prelasku u redove minhenskog Bajerna i nada se da bi do kraja meseca mogao da zaigra na "Alijanc Areni".

To je jasan znak za čelnike aktuelnog šampiona da krenu po njegov potpis, a stigle su i pozitivne vesti po pitanju pojačanja iz Londona.

Poznato je da se Bajernu dopada krilni fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Hadson-Odoi Fiola Celsi MOL Vidi

"Plavci" ne žele da ga puste ispod 40 miliona evra, nemački klub je poslao tri ponude, poslednju od 33 miliona evra, a sada je stigla i informacija da je sam fudbaler zatražio od uprave kluba sa "Stamford Bridža" da ga puste da pojača redove Bajerna iz Minhena.

Tako bi do kraja meseca i Pavar i Hadson-Odoi mogli da stignu u Bajern, dva mlada igrača, veoma talentovana i željna igre, profil kakav je Bavarcima neophodan.

Bajern bi u tom slučaju značajno pojačan mogao da krene u odbranu titule, podsetimo da su u minusu šest bodova u odnosu na vodeće "Milionere", ali su im šanse dodatno skočile i zbog činjenice da bi Borusija mogla da ostane bez standardnog defanzivca.

Naime, Manuel Akanđi je povređen, a postoji bojazan da će morati na operaciju, zbog koje bi sasvim sigurno propustio ostatak sezone.

Akandji Akanji Riberi Borusija Dortmund Bajern Minhen

Akanđi je startovao u 13 mečeva u Bundesligi ove sezone, četiri puta u Ligi šampiona, postigao je i jedan pogodak i vrlo je bitan za Dortmund.

Ukoliko ode pod nož, "Milioneri" će mu angažovati i zamenu, to bi trebalo da bude mladi fudbaler Boke Juniors Leonardo Balerdi, za kojeg su spremii 12 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Thursday, 03.01.2019
22:55

Daj boze ovo da se desi sada u januaru,Pavard bi bio idealan jer moze pokrivati 2 pozicije stopera i desnog beka, dok je Odoi veliki potencijal i on bi uz Comana Gnabriya Daviesa predstavljao buducnost kluba.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 03.01.2019
22:26

Ovaj odoi video da se ne racuna na njega pogotovo sada jer je potvrdjen dolazak pulisica

avatar
brekbaCh1
Thursday, 03.01.2019
22:32

Jos se i sve vise prica o Lozanu. Mada ne razumem zasto, home grown igrac.. bar da mu se pruzi sansa.