Bajern kvari planove Junajtedu i Interu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.01.2019.
17:09
Izvor: Sportske.net

Bavarci pokazali interesovanje za fudbalera koji se našao na radaru "Đavola" i "Neroazura".

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Nemačkoj, minhenski Bajern je zainteresovan za krilnog fudbalera PSV Ajndhovena Stivena Bergvajna.

Ovaj 21-godišnji Holanđanin je eksplodirao u tekućoj sezoni u dresu "Filipsovaca", a za njegove usluge su interesovanje već pokazali Mančester junajted i milanski Inter.

Poznato je da Bavarci traže zamene za Robena i Riberija, koji napuštaju klub na kraju sezone, pa se tako i Bergvajn našao na radaru kluba iz Minhena.

Za Bergajna će zainteresovane strane najverovatnije morati da obore rekord kluba iz Ajndhovena kada su prihodi od transfera u pitanju.

Trenutno je najskuplje prodat Memfis Depaj, kojeg je Mančester junajted svojevremeno platio 34 miliona evra, pa se spekuliše da će zainteresovane strane za Bergvajna morati da ponude više od toga.

Bergvajn je na 17 nastupa u Erediviziji ove sezone postigao devet golova, a upisao je i osam asistencija, dok je u Ligi šampiona na pet nastupa upisao jednu asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 25.01.2019
18:28

Mančester neće kupiti nijednog fudbalera.I tu čini veliku grešku.Marsijal se premišlja,Mata igra zadnju sezonu pre isteka ugovora a ne prodaju ga, kao i Darmiana.Dva ključna igrača su promenljivog ponašanja(Pogba,Marsijal) a Junajted još nema pravog vođu ekipe.U januaru su neophodni krilo i štoper ali se to neće kupiti..Junajted u odnosu na druge klubove ima slabiji skauting a i Nik Bat se nije pokazao sa klincima.Večeras sa Arsenalom još jedan težak test.

avatar
Anonymous Official
Friday, 25.01.2019
18:37

Martial potpisuje na 5g a Pogba isto ostaje sigurno, toliko si gluposti napisao da me glava zaboljela

avatar
Velja Sejn
Friday, 25.01.2019
21:46

brate decko nije pisao gluposti vec izneo svoje misljenje koje ima smisla,ne slazem se sa njim u delu sto kaze da ekipa nema vodju....ni u eri Fergusona ekipa nije imala klasicnog vodju na terenu ali su svi funkcionisali kao tim jer su imali vodju na klupu koji je uzivao njihovo poverenje sto ne mislim da Solsker to ne moze biti,a da li ce zavisi od rezultata koje bude postigao do kraja sezone...slazem se da nam je potreban stoper i desno krilo...ali mozda je i to ispit za Solskera da se vidi sta i koliko moze uraditi sa sadasnjim timom koji nimalo nije za pocenjivanje,jer slobodno mogu da kazem da imamo bolji tim od Arsenala i Celsija,dok smo sa Totenhemom u egalu kvaliteta

avatar
Anonymous Official
Friday, 25.01.2019
20:53

mrancic Sevilja ahahahahahaha jaka ti ekipa, pa i da se odluci negdje ici to moze biti Bayern,Inter,itd... bas i si me dobro nasmijo

avatar
mrancic
Friday, 25.01.2019
19:34

Uzmi aspirin.A glupost je kad se nešto kaže a desi se suprotno.Danas na O2 sveža vest da se Sevilja interesuje za Marsijala a on se premišlja.Pogba ostaje ali nije vođa koga je Junajted uvek imao.Šta je tu što te zaboljelo?