Bajern kupuje u Lionu?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 05.06.2017.
19:29
Izvor: Sportske.net

Bavarci su se izgleda uključili u trku za vezistu "Lavova".

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

"BeIN" saznaje da je Korentin Toliso na radaru Bajerna iz Minhena.

Ovaj odlični vezni fudbaler je velika želja Intera i Milana, ali će italijanski posrsnuli giganti ostati kratkih rukava zbog njegove želje da igra u Ligi šampiona.

Italijanski mediji su ga posle toga brže bolje preselili na 'Stamford Bridž', ali Čelsi izgleda dobija ozbiljnu konkurenciju u Bajernu.

Ćabi Alonso je okačio kopačke o klin, Anćeloti nema baš poverenja u Renata Sančeza i verovatno će ga proslediti nekom na pozajmicu, a uprkos tome što je doveo Rudija iz Hofenhajma i što ima u svom taboru Artura Vidala, Tijaga Alkantaru i Jozuu Kimiha, Don Karlo očito želi još više da pojača srce veznog reda.

Toliso je već decenju član Liona, u prethodne četiri sezone bio je standardan provtimac 'Lavova', međutim došlo je vreme za korak napred u njegovoj karijeri.

Proletos je debitovao za A reprezentaciju Francuske u porazu od Španije u prijateljskom odmaravanju snaga, a ambicija mu je da se nađe na spisku putnika za Mondijal u Rusiji.

France Soccer League One

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Monday, 05.06.2017
20:52

Hahahaha odakle ideja uopste Bajernu da mogu sa Celsijem da se bore oko nekog igraca.

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
20:25

* da/to sto (nasa uprava)

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
19:57

Nismo mi jos odustali od njega, cisto da se zna, ali ne vidim bas neku sansu jer Liga Evrope stvarno nije neki mamac za one koji se dvoume, a projekat tek treba da zazivi, to nekako vise privlaci one koji su iz Italije, mahom se igraci iz italijanske lige opredeljuju za ukazivanje poverenja, cast izuzecima. Ono sto je losa vest je sto nasa uprava sad ugrozava to sto smo postigli sa Rodrigezom i hoce da ga dovede za manje od 15+3 iako je i to vec popust i bagatelna cena. Znaci, jedan od retkih koji ti je avansno poverovao, vec pomenuti izuzetak, a dolazi i iz prvenstva van okvira tvoje zemlje iako mi sigurno nismo jedini koji ga traze, naprotiv, a ti ces sad da rizikujes da propadne takva prilika. Ako nam on ne dodje, ugasicu nalog i vise se necu vracati, toliko cu biti deprimiran razvojem desavanja i nasom odlukom da bacimo u vodu jedan jako lep dogovor...

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
20:44

:-D NAJNOVIJE: Fassone je vec na putu za Milano iz Nemacke gde je bio da zatvori posao oko Rodrigueza. Posao je prakticno gotov. Igrac ce u Milano stici u narednim satima ili sutra ujutru, a medicinske preglede ce proci u Sredu. #Sky :-D

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
19:37

Posrnuli giganti koji se oporavljaju:-D