Bajern imao jednu veliku želju ovog leta, ali je Real rekao NE!

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.10.2020.
16:30
Izvor: Sportske.net

Bio je prioritet Bavaraca.

EPA-EFE/Alexander Hassenstein / POOL
EPA-EFE/Alexander Hassenstein / POOL

Povezane vesti

Bajern je na kraju u sam smiraj prelaznog roka doveo četiri pojačanja.

Stigli su desni bek Bouna Sar iz Marseja, Daglas Košta na pozajmicu iz Juventusa, kupljen je i talentovani Mark Roka od Espanjola, a kao slobodan igrač angažovan je Erik Maksim Čupo-Moting.

Prethodno je kao slobodan igrač stigao i Tanži Nijanzu Kuasi iz Pari sen Žermena, odavno su još dogovorili transfer Liroja Sane iz Mančester sitija u svoje redove, kao i golmana Nibela iz Šalkea, koji je takođe došao u klub kao slobodan igrač.

Dakle, sedam novih lica u odnosu na prethodnu sezonu, ali je u transfere uloženo svega 62 miliona evra, 45 je otišlo na račun Mančester sitija.

Ipak, imali su i jednu veliku želju ovog leta, koju nisu uspeli da ostvare.

Naime, kako prenosi "Marka", velika želja prvaka Evrope bio je vezista madridskog Reala Fede Valverde.

Baner 5

Ostali su bez Tijaga Alkantare, jasno je da je Španac bio važan deo tima, pa su upravo u Urugvajcu videli idealnu zamenu.

Ipak, to je bila nemoguća misija čak i za Bajern, koji je u sezoni za nama osvojio tripletu, pa je i novu sezonu počeo osvajanjem trofeja u Superkupu Nemačke.

Jednostavno, Valverde uživa u Realu, ima poverenje Zinedina Zidana, prošle sezone je potpisao novi ugovor, "Los Blankosi" su jasno prezadovoljni, imaju dobre odnose sa nemačkim šampionom i nakon prvog i jasnog NE, nije bilo nikakvih daljih pregovora.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke