Bajern - Danas titula, pa još tri pojačanja! Ceh 250 miliona evra?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.05.2019.
09:45
Izvor: Sportske.net

Nikada u istoriji klub nije potrošio ni približno ovoliko novca. Ali renoviranje odbrane je tek početak, stižu još tri igrača?

EPA-EFE/ULRICH HUFNAGEL
EPA-EFE/ULRICH HUFNAGEL

Povezane vesti

Bajern bi danas mogao da stigne do sedme uzastopne titule, ako pobede Lajpcig, sve će biti gotovo. Iako je u jednom trenutku izgledalo da će ispustiti krunu, kada je Dortmund imao veliku prednost, na dva kola do kraja, oni su praktično pred ciljem.

Niko Kovač želi da sve završi danas kako bi se spremio za drugi meč sa Lajpcigom, onaj 25. maja u finalu kupa. Dupla kruna bi zadržava Hrvata verovatno u klubu, iako postoji jedan deo uprave koji smatra da treba naći novo rešenje, međutim Salihamidžić i Henes snažno podržavaju Hrvata.

On uz Ernandeza i Pavara koji će renovirati odbranu i već su potpisali za Bajern, traži još tri igrača.

Prva meta je Timo Verner iz Lajpciga, klub koji sponzoriše Red Bul ne želi da ga pusti, Bavarci nude sam 30 miliona evra, dok je cena nemačkog reprezentativca duplo veća. Ali, pita se i on, želi u Bajern, spreman je da potpiše novi ugovor sa Lajpcigom, ali uz klauzulu kojom bi Bajern mogao da ga otkupi.

Drugi bi trebalo da stigne Nikolas Pepe, konkurencija je jaka, ali Bajern je spreman da izdvoji oko 70 miliona evra za krilnog napadača Lila, čime bi bio rešen problem posle odlaska Riberija.

I na kraju, iz bivšeg kluba, Kovač želi zemljaka Rebića. Smatra da je njegov mentalitet, i "gen propalice" kako je rekao jednom veoma bitan i da bi mnogo značio Bajernu. Ta, pozitivna drskost često nedostaje nemačkih klubovima u Evropi, pa bi Rebić mogao da bude rešenje.

Kada ga je prošle godine tražio Murinjo, Ajntraht je zahtevao 55 miliona evra, cena mu je i sada takva, pa je jasno da bi Bavarci, ako računamo da su platili već klauzulu za Ernandeza Atletiku, mogli ovog leta da potroše blizu 250 miliona evra, što je daleko najveća suma u njihovoj istoriji.

Naravno biće i odlazak, završena je era Riberija i Robena. Klub bi mogli da napuste, uz Boatenga, još Miler, a priča se da će Renato Sančez ponovo na pozajmicu, pozicije nisu sigurne ni Martinezu, kao ni Humelsu, mada će jedan sigurno ostati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Sunday, 12.05.2019
10:28

Ma jedno Milijardu Evra da potrose nikada nece Uci u Finale......
Mislim na Bajern,PSG,Barsu,ManCity,Juve,ManUnated!!!!! Trener Totenhama jje pokazao kako se to radi!!! Poketino svaka cast!!!!

avatar
Novakovic10
Saturday, 11.05.2019
19:48

Werner će doći sigurno, Hudson-Odoi je velika želja i doći će za nekih 25 miliona zbog povrede, Pépé bi bio odlično pojačanje, a Rebić dolazi jedino ako njega ne dovedu, sve u svemu doći će 2-3 krila, Werner će takođe igrati krilo tako da ja vidim njega i Hudson-Odoia kao pojačanja uz plus Ziyecha i Van de Beeka i već navedene Hernándeza i Pavarda

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 11.05.2019
18:11

Nemački mediji kaži da je Bajern odustao od Pepea... Zijeh, Odoji, Verner, Rodri, Nibel i De Lehit nam još trebaju.(40+25+30+80+10+80=265)

avatar
Karambol
Saturday, 11.05.2019
13:26

Uh dolaskom Rebica Pepea i Vernera to bi bila vec ozbiljna pojacanja u napadu uz Levu Komana Gnabrija i Dejvisa

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 11.05.2019
12:34

Rebic je zivotinja od igraca. Bas onaj bezobrani ali pozitivno, krili igrac. Medjutim ne treba ga odvajati od Jovica jer ne samo zbog one slike vec i igre. Njih dvojica se nadopunjuju, menjaju pozicije, pronalaze... ma sve rade skupa dobro i ja da dovodim jednog odma bi povukao i drugog.

avatar
Mia_San_Mia_Bayern
Saturday, 11.05.2019
15:31