Bajern baš "tanak", evo zbog čega legenda preti odlaskom!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.07.2019.
14:08
Izvor: Sportske.net

Sa ovim timom i bez pravih rešenja, oni ni u Nemačkoj više nisu dominantni, da ne pričamo o Evropi...

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Manuel Nojer je podigao temperaturu. Tačnije, on je rukovodstvu Bajerna jasno rekao da ovaj tim nema šta da traži u Evropi i da mnogo kaskaju za Englezima.

Čime je nezadovoljan čuvar mreže?

Pojačanjima, do sada su stigli Pavard i Lukas Ernandez, kao i mladi Arp iz Hamburga, potrošeno je 118 miliona evra, premalo, ako se ima u vidu šta je sve potrebno Bavarcima.

Otišli su Riberi i Roben, Džejms Rodrigez i Humels.

Nojerov agent tvrdi da je ovaj tim daleko od onoga što Nojer ima u glavi, da su mu 33 godine i da želi da brani za mnogo jači tim.

Ima ugovor do 2021. mučila ga je povreda prošle sezone, pitanje je šta će se desiti naredne, ako ne bude uložen mnogo veći novac.

Problem je što Bajern ne želi da plati više od 80 miliona za bilo kog igrača, pa su varijante poput Dibale, Dembelea i Bejla nemoguća misija.

Na čemu klub radi?

Prema informacijama iz nemačkih medija jasno da je Kovač ima samo 17 igrača na raspolaganju i da je izuzetno tanak na bokovima posle odlazaka određenih igrača.

Takođe, Levandovski nema zamenu, Kovač ne vidi Milera kao najisturenijeg napadača.

Pominje se Kanselo, ali on je desni bek, mada u Bajernu smatraju da bi mogao da pokrije ofanzivnije uloge. Tu je i Lukas Vaskez iz Reala koga želi i Arsenal.

No to nije dovoljno, potrebni su igrači koji će odmah kvalitet podići na viši nivo, istini za volju niko ne vidi koji bi to fudbaleri mogli da budu, ako se ima u vidu da su im umakli Jović, Remzi, kao i da Čelsi neće pustiti Hadsona-Odoija, a da Siti traži ogroman novac za Leroja Sanea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 06.07.2019
23:12

Golmani: Nojer, Nibel, Fruhtl
Odbrana: De Liht, Zile, Ernandez, Pavard, Kanselo, Alaba, Dejvis (igraće levog beka u novoj sezoni, rekao je Kovač) + Martinez ako zatreba
Vezni red: Tiago, Toliso, Martinez, Kimih, Gorecka, Tomas, Renato
Napad: Zijeh, Koman, Gnabri, Sane, Verner i Leva
Ovo bi već ličilo na nešto, trenutno je tim užasan... 😏
Nibel 10,De Liht 70, Kanselo 60,Zijeh 30, Sane 100, Verner 20. Treba prodati Ulea i Bou za oko 35 miliona sve ukupno, možda i Renata.

avatar
Karambol
Saturday, 06.07.2019
16:42

Ne verujem da ce otici,on je nasa legenda, ovo je verovatno poruka upravi da sto pre dovedu adekvatna pojacanja sto pre

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 06.07.2019
14:52

Uopste mi nije jasno zasto se po vestima provlaci informacija da je Bejl neko dobro i zvucno pojacanje,dokle to pumpanje vise decko je zreo za Kinu ili SAD ni govora o nekom ozbiljnom klubu kao pojacanje.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
14:48

Jednostavno otisli su im brutalni igraci za koje ne mogu naci zamenu tek tako osim ako se ne iskesira ogroman novac, jos svajniju nisu nasli dostojnu zamenu, a gde su lam, roben, riberi, jos malo lewandovski koji je u godinama, sad i humels otisao

avatar
riquelme
Saturday, 06.07.2019
15:14

Umesto Lama se pojavio Dzosua. Ali su odlaskom Svajnstajgera i onaj hit potez prodaje Krosa zato sto mu nisu dali vecu platu napravili prve prave rupe. Pep je doveo tada Alkantaru ali je to malo. Upasce u problem kao i MU samo oni nemaju konkurenciju u Nemackoj pa im je to olaksica sto se lige tice. Po meni najlakse im je za pocetak da vrate nekog ko je iz Nemacke kao sto je Sane. Onda Dreksler, Brandt i recimo posto vec pametno uzimaju najbolje iz odbrane od jedne od tri najbolje reprezentacije da probaju da dovedu i Dembelea i Umtitija iz Barse posto su i oni iz Francuske. Sa ova 4 igraca bi vec bili u igri pored dovedenih. Mada je sve ovo na duze staze ali mislim da tek dolazi era eci, peci, pec sto se LS tice. U prevodu Barsa, Real, Barsa, Real, neko iz PL, Barsa, Real. Takve i ekipe prave da tacno u narednih 5-7 godina istrci jednom do dva puta.

avatar
Saturday, 06.07.2019
14:34

neće on otić ,ali da bajern izgleda loše to je istina

avatar
Südkurve München
Saturday, 06.07.2019
14:32

Ne mogu da verujem da ce Bayern biti na nivou nekog tima iz LE ako se ovako nastavi

avatar
riquelme
Saturday, 06.07.2019
15:15

Mnogo su cekali. Nisu investirali, kupovali po BL cisto da oslabe ekipe a generalno je sve vreme igrala ekipa od Jup Hajkensa...

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
14:23

17 igraca u polju:-D

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
14:18

Donaruma i Suso za Nojera i Alkantaru Hahaha Dacemo vam i Borinija LOL Nesto mi govori da ce vratiti Daglasa Kostu.