Bajern baca rukavicu "Građanima" i "Svecima"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.12.2018.
12:33
Izvor: Sportske.net

Bavarci rešeni da naprave kvalitetnu smenu generacija.

fcbayern.com
fcbayern.com

Povezane vesti

Minhenski Bajern igra ispod očekivanja ove sezone, na udaru je bio i trener Niko Kovač, ali se čini da je Hrvat za malo šta kriv, jednostavno, Bavarci imaju previše veterana u svojim redovima, slabo su odradili prelazni rok, a na sve to imaju i probleme sa povredama.

Kaskaju za Borusijom šest bodova u Bundesligi, čini se da bi "Milioneri" konačno mogli da stanu na kraj njihovoj dominaciji, a u upravi su potpuno svesni situacije i spremni su da narednog leta potroše koliko je potrebno kako bi se ekipa osvežila.

Pisali smo da su praktično dogovorili transfer Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida, mada je danas stigao demanti direktno iz kluba sa "Vanda Metropolitana".

Na radaru Bavaraca nalaze se i fudbaleri Ajntrahta Luka Jović, koji je sinoć ponovo izbio na čelo liste strelaca u Bundesligi, kao i Ante Rebić, a na listi želja su i Nabil Fekir (Lion), Benžaman Pavar (Štutgart), ali i mladi vezista Ajaksa Frenki De Jong.

Frenki De Jong

Za "novim Kajzerom" je poludela čitava fudbalska Evropa, mladi Holanđanin je oduševio u dresu Ajaksa i gotovo svi veći evropski klubovi su počeli da se raspituju za njegovo "zdravlje".

Ajaks još nije spreman da ga se odrekne, pominjalo se da su prihvatili ponudu od PSŽ za njegove usluge, ali su se pojavile informacije da Parižani ne mogu da izdvoje dogovoreni novac (75 miliona evra), zbog problema sa FFP.

"Kopljanici" igraju i nokaut fazu Lige šampiona, za rivala su dobili madridski Real, kako su igrali sa Bajernom, čini se da će moći da se nose i sa posrnulim "Los Blankosima", pa je sva prilika da će želeti da zadrže najbolje igrače makar do kraja sezone.

Tako bi De Jong tek narednog leta mogao da ide, jasno, za rekordni prihod kluba iz Amsterdama, a uz pomenuti PSŽ i Bajern, za Frenkija je ozbiljno zainteresovan i Siti.

Gvardiola je oduševljen mladim vezistom, ali i "Građani" imaju problema sa FFP, poput PSŽ-a, pa bi Bajern mogao da iskoristi situaciju i preseli De Jonga na "Alijanc Arenu". Čini se da će im za to biti potrebno 75 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Thursday, 20.12.2018
18:19

Bajern je jaci finansijski od oba Seika,samo sto kupuju i ulazu pametno i nikad vrv nece imati problema sa tim famoznim FFP

avatar
Novakovic10
Thursday, 20.12.2018
17:46

То што је Атлетико објавио да није било контакта је полу тачно, тачно је да није било контакта, али за отпусну клаузулу тако да је по мени Лука већ у Бајерну

avatar
Badr Hari
Thursday, 20.12.2018
14:18

Bolje im je da odmah prodaju tog De Jong-a ako stvarno mogu da dobiju tolike pare. Za LŠ im neće trebati jer im se ona završava u 1/8 finala. Čak i da 'posrnulim Los Blankosima' nešto 'zaškripi' protiv njih (u šta čisto sumnjam) tu su naravno sudije. :D

avatar
conecorleone
Thursday, 20.12.2018
16:56

Celsi,Arsenal,Real,Psz se nikako ne slazu sa tvojom izjavom :D

avatar
conecorleone
Saturday, 22.12.2018
03:38

A da,penal za Juve u finalu 2015 sam zaboravio,dobro me podseti :D

avatar
Badr Hari
Friday, 21.12.2018
02:09

Bitno je da se PSG, Juve, Bayern, Atletiko, Dortmund, Shalke, Wolfsburg, Čakir, Kujpers, Rocchi, Klatenburg, Oliver, Kassai i mnogi drugi slažu sa mojom izjavom. :D

avatar
JC\'90
Thursday, 20.12.2018
13:52

Bajern kad krene u reformu to mu dodje kao na Pesu. Ernandez, Pavard, De Liht, De Jong, Rebic, Jovic