Azar se slikao sa dresom Reala!

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.05.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme.

EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE
EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Eden Azar velika je želja madridskog Reala već duži niz godina, to je nedavno otkrio i prvi čovek "Los Blankosa" Florentino Perez.

Ovog leta su se stvorili uslovi da Belgijanac konačno zaigra na "Bernabeu", a nakon što je posle pobede nad Arsenalom u finalu Lige Evrope izjavio da je vreme za nove izazove i pritom se pozdravio od navijača "Plavaca", postalo je jasno da je transfer više nego izvestan.

Dva kluba još uvek treba da se dogovore oko obeštećenja, Azar bi trebalo da dobije platu do 450 hiljada evra nedeljno, a Belgijanac je nakon okončane sezone sa porodicom na odmoru u Marbelji.

Tamo se susreo sa jednim konobarom, koji je veliki navijač Barselone i koji je iskoristio priliku da se našali sa Azarom, tako što ga je ubeđivao da pređe u Barselonu.

Belgijanac mu je kratko i jasno rekao ne, da bi mu na kraju potpisao dres madridskog Reala, sa kojim se potom i uslikao.

Fotografija je završila u engleskim medijima, a ovo je jasan znak da je Azar mislima već u Madridu, ostale su samo formalnosti.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 31.05.2019
17:21

Kakav igrac...paklen

avatar
Friday, 31.05.2019
17:05

Cinjenica da je Celzi u dobro u poziciji obzirom na transfer ban,njima ostanak Azara vise odgovara nego tih 100.miliona tako da ce Real izgleda morati da plati onih 150 koliko Celzi trazi,Real sigurno nije u pozici da igra jos jednu sezonu bez igraca Azarovog kalibra....

avatar
GoHard
Friday, 31.05.2019
17:47

Hahahahah kako je tebi lepo u zivotu, mislis da ce Azar prihvatiti da ostane? Ne zanima ga plastika hoce u pravi klub 😉

avatar
AFC
Friday, 31.05.2019
18:37

A Čelzi je u poziciji da zadrži nezadovoljnog igrača, koji je javno rekao da će da potraži nove izazove?