Azar samo utešna nagrada, prva meta rekla Perezu definitno "ne"!?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.06.2019.
17:49
Izvor: Sportske.net

U Kataloniji su odmah požurili da prokomentarišu potez Reala...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Katalonski mediji su "pozdravili" dolazak Edena Azara u Real Madrid kao utešnu nagradu.

Naime, "Sport" piše da je Perez odlučio da plati veliki novac za Belgijanca, tek kada je stiglo definitivno "ne" od Brazilca.

Prema tim informacijama, Perez nikada nije pregovarao direktno sa Nejmarom, već njegovim ocem koji ga je uveravao da je "Nej" spreman da dođe u Madrid.

Čak se pričalo da je dogovorena i cena, 350 miliona evra, deo bi Real platio u igračima, pre svih Isku za koga su Parižani bili zainteresovani, kao i Džejmsu Rodrigezu.

Ali, sam igrač je bio čvrst. On je još tokom proleća nagovestio da postoje samo dve opcije, odlazak u Barselonu, ili ostanak u Parizu.

"Ne mogu da igram za Real, posle Barse koja je bila moj san", navodno je rekao Nejmar.

To je ponovio i pre nekoliko dana, mnogo toga mu se sručilo na glavu, ali i dalje se nada da bi Barsa mogla da pronađe neki dogovor sa Parižanima. Mesi i Suarez vrše žestok pritisak, ali su ipak male šanse da Al-Kelaifi popusti.

Zbog čega je Perez toliko bio zagrejan za Nejmara?

Predsednik Reala veruje da jedino Brazilac može da popuni prazninu nastalu odlaskom Ronalda i da sam pobeđuje. Uz to, Nejmar je i dalje posle Kristijana i Mesija, ekonomski najisplativiji igrač današnjice, zaštitno lice mnogi brendova, čak i kada mu ne ide na terenu.

Zidan recimo smatra da je mnogo bolje rešenje Mbape, osim što je i mlađi, prilagodljiviji je, a "Marka" piše da bi Francuz mogao da postane šansa jer nije u dobrim odnosima sa Nejmarom.

Međutim, PSŽ ne želi da proda nijednu od svoje dve zvezde, pa ovo ipak sve ostaje u domenu teorije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 07.06.2019
09:55

Kako god Azar je top. Jos jedan top vezni , mozda i dva da odmenjuju polako Modrica i Krosa i levi bek i defanzivac kao zamene za Marcela i Ramos , poto su sadasnje zamene nedekvatne

avatar
T. Henry
Friday, 07.06.2019
00:21

Mbape je bolji od Nejmara kao i Azar, jedino u cemu je Nejmar bolji od njih je marketing

avatar
Los Vikingos
Friday, 07.06.2019
00:14

Ne znam sto se i dalje pise o Nejmaru i Mbapeu kada je Perez pre nekoliko dana rekao da ih nece dovoditi. Mbapea zele i on moze da dodje kroz sezonu-dve, ali ove sezone ne.

avatar
Thursday, 06.06.2019
23:34

psg -u se ne uzimaju igrači

avatar
Mad Max
Thursday, 06.06.2019
22:03

Нејмар је у слободном паду. Неспортски живот узима данак, константне повреде и немогућност да се потпуно опорави и веже игру и форму у континуитету. Ове најновије афере само компликују, чак и његов репрезентативни статус. Данас Зидан има главну реч у трансфер политици Реала, а он би увек узео Мбапеа пре Нејмара.

avatar
Z
Thursday, 06.06.2019
21:36

Iskreno....UVEK bih pre birao Azara nego Nejmara, koliko god to glubo zvucalo, Nejmar je neozbiljan, rovit...mogao je da bude najbolji na svetu ali ga sve to ne zanima toliko, sa druge strane Azar je gladan i max fokusiram. Jedino koga bih uzeo pre njega jeste Mbape i eventualno Salaha (za koga smatram da su u istom rangu)

avatar
jv
Thursday, 06.06.2019
19:06

Azar je za klasu bolji od padavičara, kompleksi su čudo.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 06.06.2019
18:50

Kakav neymar lik vise na rehabilitaciji nego na terenu.

avatar
Amalainter
Thursday, 06.06.2019
18:07

Mbape vredi mnogo vise od Nejmara kao igrac..kao brend Nejmar je veci ali cim bi francuz presao u Real i tu bi bio jaci..Nejmar je protracio svoj talenat-pogresio jos na pocetku kada je odlucio da igra sa Mesijem u istom timu..

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 06.06.2019
18:00

Sledece sezone stisnuti Mbapea, posto mu ugovor istice 2021.