Azar ima dogovor, Sariju samo glavobolje! U Čelsi stiže "naše gore list"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.12.2018.
08:26
Izvor: Sportske.net

Svlačionica Čelsija očekuje da se letnja saga završi loše po klub. Ali, ko će razmišljati o tome u januaru, "Plavci" jednostavno moraju da dovedu pojačanje.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Prema tvrdnjama engleskih medija, većina igrača Čelsija smatra da je Azar dogovorio transfer sa Real Madridom.

Belgijanac je prema tim navodima miran, i ne pomišlja da odgovori na ponudu o novom 18 miliona vrednom ugovoru, zna da vreme radi za njega. Ući će u junu u poslednju godinu, posle toga "Plavci" neće imati mnogo izbora, moraće da ga prodaju, ili da izgube jednog od najboljeg igrača sveta bez obeštećenja.

Azar neće pritiskati klub, niti insistirati na transferu, ali jasno je da će Čelsi morati da pristane na ponudu Reala.

Naime, kao deo sporazuma uz Kovačića koji je na pozajmici, u London bi mogao da stigne Isko, a videćemo koliki bi novac Čelsi mogao da dobije uz dvojicu igrača.

Ono od čega Sarija boli glava u ovom trenutku, više od Azarovog ugovora je nedostatak pravih opcija u napadu. Pokušavaju da zamene Moratu za Iguaina, ali im za to treba dozvola Juventusa, a pojavila se varijanta za dolazak Marka Arnautovića iz Vest Hema.

Ni Morata ni Žiru ne garantuju golove, "Plavci" su pali na tabeli, dele četvrtu poziciju sa Arsenalom, povratak u Ligu šampiona je imperativ. Posle poraza kod kuće od Lestera, sledi neugodno gostovanje odličnom Votfordu večeras, Sari je održao sastanak sa nekoliko igrača, a izgleda da će ceh platiti Markos Alonso koji igra zaista loše u poslednje vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 27.12.2018
03:06

Real nece daa kupuje, on ce oopet da osvoji ligu sampiona sa podkupljivanjme sudija i one iz UEF-e, ako sve to Perez podplati zasto bi kupovao skupe igrace? Zato je Perez prodo Ronalda i Kovacica i jos neke, Perez razmislio zasto njima skupe platee kad i ovako on placa susijama!

avatar
damjan89
Wednesday, 26.12.2018
21:44

Nije mi jasno zasto kad vec imaju para jednostavno ne odustanu od Azara, koji ne zeli da ostane uzmu Iska i Kovacica, pritom dovedu Ikardija i ocekuje se dolazak Pulisica, gde bi ta ekipa i bez Azara bila vise nego solidna, falila bi jos neka pojacanja u odbrani i moze Torgan Azar i to je to, ne trebaju im igraci koji jedva cekaju odlazak iz kluba...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 26.12.2018
15:08

Daleko da je los igrac ali ni Arnautovic bas ne garantuje neki veliki broj golova

avatar
Misosesic
Wednesday, 26.12.2018
12:51

Uz Kovačića i Iska mislim da Celzi neće uopste da dobije novac.Isko + novac može ali Kovačića mogu da zaborave.Azar u poslednjoj godini ugovora ne vredi vise od 160 miliona a Isko vredi preko 100 miliona.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 26.12.2018
12:03

Ovo su sve nagadjanja ali i ja sam verovanja da ce otici Eden nazalost. Mada dosta je dao klubu i ako ode doci ce neki „novi Eden“ i tako dalje.

avatar
Dax89
Wednesday, 26.12.2018
11:21

A ako Murinjo preuzme Real, mislite da ce Hazard preci tamo?

avatar
1905
Wednesday, 26.12.2018
11:14

Bolje Arnautović nego Iguain. Em jeftiniji, em mlađi. Borben, lucidan i drzak, ono sto napadacu i treba. Pored završnice.
Plus je tehnički vrlo dobar.
Alonso definitivno zreo za klupu. Od utakmice sa Unitedom je užasan.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 26.12.2018
11:14

Real da im da kovacica,iska i plus da im doplati?da nije to mnogo za igraca koji ima jos godinu dana ugovora i ne planira da ga produzi

avatar
Red blood
Wednesday, 26.12.2018
11:14

Ne bih voleo da Arnautovic dodje u Celzi,iz prostog razloga sto mislim da je zestoko podcenjen igrac.Mislim da bi u vrhunskom timu eksplodirao.Po meni je on za Lukakua recimo,Mesi licno!

avatar
Mangus
Wednesday, 26.12.2018
10:07

Na danasnjem trzistu, isko vredi bar 80 miliona. Kovacic mozda 40. Azar vredi mnogo ali poslednja godina to smanjuje tako da ne bih očekivao vise od 30,40 miliona u kesu. Sto je odlicna ponuda

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 26.12.2018
23:50

Kovacic nista specijalno. Ocekivao sam novog Modrica od njega i da se pokaze ove godine u Celsiju, ali tanko.