Atletikovi letnji planovi - potpis vredan 100 miliona i pojačanje iz Premijer lige?

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.03.2020.
14:25
Izvor: Sportske.net

Madriđani ne prave problem kada su u pitanju finansije.

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Atletiko Madrid je uspeo da eliminiše Liverpul i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona.

Sada kada je nastala prinudna pauza, vreme je da se naprave planovi i za novu sezonu, a "jorgandžije" uveliko planiraju dva velika potpisa, piše As.

Jedan od njih jeste fudbaler Vest Hema Isa Diop, 23-godišnji defanzivac se nalazi na radaru i nekoliko premijerligaša koji su spremni da izdvoje čak 50 miliona kako bi doveli Francuza.

O sličnoj sumi razmišlja i Atletiko, Dijego Simeone je impresioniran onim što je video i dao je zeleno svetlo za ovu operaciju.

Što se drugog potpisa tiče, ne radi se o pojačanju, već o produžetku saradnje sa Tomasom Partijem.

Reprezentativac Gane igra sve bitniju ulogu u ekipi Čola Simeonea, ugovor mu ističe 2023, ali Španci ništa ne prepuštaju slučaju.

Novi ugovor glasi - 23 miliona evra za petogodišnji ugovor uz otkupnu klauzulu od 100 miliona što je mnogo više od 50 koliko trenutno iznosi.
Kazino baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Saturday, 21.03.2020
21:50

Imaju u steku 😉

avatar
Mirjevac
Saturday, 21.03.2020
20:02

Hahahaha, kako to da atletiko nema problema sa finansije, a kupio je mnogo igraca i mnogo ih je platio, i sto se tice plata, sam Simeone je naj placeniji trener na svetu, on Simeone skoro je placen ko i Mesi, za igrace atletika da nespominjemo njihove plate! Mnogi kazu da brca ima problema sa finansijama, barca naj vise zaradjuje na svetu kao klub! Atletiko je puna iza nje, brca je kupila tri igraca a jednog je za dobre pare prodala i za te parre je kupila dva skupa, a onog treceg skupog, je barca porada mnoge obicne igrace, i malo jje dodala i kupila je jednog skupog! Barca ima dovoljno finansije i naj verovatnije ce da se dobro pojaca za sledecu sezonu!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.03.2020
22:39

Grizman 120m, Rodri 70m, Hernandez 80m, Gelson 30m. Eto to je 300m oni su zaradili 70, 80m vise nego sto su potrosili. I da, tvoja pismenost je skandalozna.

avatar
Mirjevac
Sunday, 22.03.2020
16:58

Eto prvo tvoja pismenost kipi iz tebe, nadam se da malo i na mene da predje? Da oni su prodali i odma za toliko i kupili! Znaci odma potrosili, pre toga je stadion renoviran tu se trebaju vrate krediti i naravno plate se trebaju isplate koje su jako visoke! Zato kazem da Atletiko nema velike pare!