Atletiko u problemu, navikli da prodaju, štoper će otići bez obeštećenja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.11.2017.
11:38
Izvor: Sportske.net

Defanzivac "Jorgandžija" našao se na radaru klubova iz Premijer lige i Italije.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Nije tajna da Juventus traži čoveka koji bi na duže staze mogao da pokrije rupu u odbrani, koja je nastala odlaskom Leonarda Bonućija u Milan ovog leta.

Ispostavilo se da su "Bjankoneri" doneli dobru odluku kada su Bonućija pustili da ide, on se ne snalazi najbolje na "San Siru", ali je jasno i da su napravili grešku što mu odmah nisu pronašli adekvatnu zamenu.

Pokazala je "Stara dama" interesovanje za Hozea Himeneza iz madridskog Atletika, ali "Jorgandžija" su bile pod zabranom transfera, pa nisu želele da dozvole nijednom fudbaleru ovog leta da ih napusti.

To bi moglo da se promeni narednog leta, kada bi "Kolćonerosi" mogli da dobiju potpuno drugačiji izgled, kako se priča da bi Atletiko mogli da napuste Ćolo Simeone, ali i Antoan Grizman.

Sada se spekuliše da bi i Himenez mogao da ide narednog leta, a možda već i u januaru, kako mu ugovor sa klubom ističe upravo leta naredne godine.

Jose Gimenez Hose Himenez

On ima klauzulu od 56 miliona funti, jasno je da će Atletiko morati da pristane da ga proda za manje novca, ukoliko želi išta da zaradi na njegovom odlasku.

Pored Juventusa, interesovanje je pokazao i Mančester Siti, zna se da Gvardiola traži još jednog štopera, a čini se da bi Himenez bio idealan izbor.

Ukoliko mladi Urugvajac ovog leta ne napusti "Vanda Metrpolitano" stadion ili ne potpiše novu saradnju sa Atletikom, jasno je da će se narednog leta za njegov potpis, kao slobodnog igrača, otimati pola Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barça mes que un clu
Thursday, 02.11.2017
20:09

Za Barsu idealan. Umtiti i Himenez bi bili tandem za buducnost.

avatar
Destro_di_Maestro
Wednesday, 01.11.2017
13:05

Juce bila ista vijest, samo se Inter pominjao. ^^