Atletiko pronašao zamenu za Godina u Nemačkoj?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.04.2019.
13:16
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler privukao pažnju "Jorgandžija".

EPA-EFE/JAVIER ZORRILLA
EPA-EFE/JAVIER ZORRILLA

Povezane vesti

Prema pisanju nemačkog "Bilda", madridski Atletiko je baš zagrizao za talentovanog štopera nemačkog Štutgarta Ozana Kabaka.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je ove sezone privukao pažnju brojnih ekipa, govorilo se da bi i Mančester junajted mogao da ga angažuje, da bi Kabak u januaru Galatasaraj zamenio Štutgartom.

Ipak, "Švabe" bi mogle da završe i u nižem rangu, do kraja sezone ih čeka grčevita borba za opstanak, ali bi mladi turski fudbaler mogao ekspresno da se izbavi iz nezgodne situacije.

U Atletiku u Kabaku vide idealnu zamenu za Godina, a šuškalo se i da mladi štoper ima otpusnu klauzulu od svega 15 miliona evra u svom ugovoru sa nemačkim klubom.

To je ipak demantovano od strane "Skaja", ali "Jorgandžije" ne mare, žele Kabaka u svojim redovima i spremni su da Štutgartu ponude 30-40 miliona evra.

Turčin je stigao za 11 miliona iz Galatasaraja, postao je tako najskuplje plaćeni igrač u istoriji Štutgarta, a nema sumnje da bi nemački klub pristao na pomenutu ponudu "Kolćonersoa", posebno ako završe u nižem rangu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke