Atletiko pristaje na trampu sa Sitijem?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.05.2019.
11:10
Izvor: Sportske.net

Hoće li se Gvardiola i Simeone dogovoriti?

EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Poznato je da su "Građani" veoma zainteresovani za vezistu Atletiko Madrida Rodrija Ernandeza.

Bivši vezista Viljareala je letos stigao na "Vanda Metropolitano", odigrao je dobru sezonu, Gvardiola je hteo Saula, ali je prosto nemoguće odvesti ga iz Madrida, kako ima ugovor do 2026. godine i klauzulu od 150 miliona evra.

Tako je Gvardiola bacio oko na Rodrija, a Simeone ima ideju kako bi dva kluba mogla da posluju.

Naime, on je zainteresovan da u svoje redove u zamenu za Rodrija preseli Gabrijela Žesusa.

Antoan Grizman napušta "Jorgandžije", naredna destinacija je najverovatnije Barselone, Gvardiola je u javnosti otpisao mogućnost da se Francuz preseli na "Etihad".

Simeone tako u Žesusu vidi zamenu za osvajača Mundijala iz prošle godine, pratio ga je i pre dve godine kada se na kraju ipak preselio u Mančester.

Za Rodrija su interesovanje pokazali i Barselona i Bajern, ali je jasno da Siti drži stvari u svojim rukama, ukoliko puste Žesusa u špansku prestonicu, dobiće priliku da potpišu Rodrija, bez ikakve sumnje.

Čini se da bi Španac bio idealna zamena za 33-godišnjeg Fernandinja, kojem Gvardiola već duže, bez velikog uspeha, traži pravog naslednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rikardo Roča
Sunday, 19.05.2019
15:02

Rodrigo jak fizicki,visok,dobra tehnika. U kombinaciji sa Fernandinjom, DeBrujneom i obojicom Silva iz moguci dodatak B.Fernandesa. Pitam se ima li mogucnost ko da im pripreti za titulu sledece godine.