Atletiko nudi Hrvata za Makedonca?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.05.2019.
14:46
Izvor: Sportske.net

U Madridu se nadaju da bi mogli da obave trampu.

EPA-EFE/Víctor Lerena
EPA-EFE/Víctor Lerena

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Turskoj, madridski Atletiko je zainteresovan za makedonskog reprezentativca iz redova Fenerbahčea Elifa Elmasa.

Ovaj vezni fudbaler ima tursko poreklo, ali je rođen u Skoplju i pored poziva Fatiha Terima rešio je da brani boje zemlje u kojoj je rođen.

Elmas je u Istanbul stigao leta 2017. godine iz Rabotničkog, do danas je upisao 29 ligaških nastupa i postigao je dva pogotka.

Redovan je i u reprezentaciji Severne Makedonije, trenutno ima 10 nastupa i dva pogotka.

Eljif Elmas

Njegova vrednost se procenjuje na oko 15 miliona evra, interesovanje su pokazali Sevilja, Totenhem i brojni drugi klubovi, a u Atletiku se nadaju da će trampa koju su spremili zadovoljiti upravu Fenera.

Naime, oni su spremni da u suprotnom smeru pošalju hrvatskog napadača Nikolu Kalinića.

Hrvat je letos stigao iz Milana, ali je upisao svega 15 ligaških nastupa, postigao je dva pogotka i jasno je da se neće dugo zadržavati na "Vanda Metropolitanu".

Čini se da bi Turska bila dobar korak u ovom trenutku karijere za Kalinića, videćemo da li je Fener spreman da prihvati njegove usluge u zamenu za Elmasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Wednesday, 01.05.2019
14:52

Ah majko moja, sta se desilo sa ovim fudbalom. Postigne 4 pogotka na nekom ozbiljnijem nivou i to na 40 utakmica i odmah 15 miliona.