Atletiko nije završio sa prelaznim rokom?

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.08.2018.
17:37
Izvor: Sportske.net

Do kraja pijace ostali su sati, da li su "Jorgandžije" završile posao?

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Dobro se poslovalo na "Vanda Metropolitanu" ovog leta, stigao je veliki broj igrača, a dobar broj fudbalera poslat je na kaljenje u kvalitetne timove.

Ekipu su pojačali Toma Lemar (Monako), Rodri (Viljareal), Nikola Kalinić (Milan), Santijago Arijas (PSV), Antonio Adan (Betis), Želson Martins (Sporting Lisabon) i Džoni Kastro (Selta), koji je odmah poslat na pozajmicu u Vulverhempton.

Osim beka, na kaljenje su poslati i Vijeto (Fulam), golman Andre Moreira (Aston Vila), vezista Mensa (Kajzeri), kao i još jedan golman Aksel Verner (Ueska).

Po isteku ugovora sa klub napustile dve legende, Gabi, koji je karijeru nastavio u Kataru (Al Sad) i Fernando Tores, koji se pridružio Inijesti u Japanu (Sagan Tosu).

Prodati su Kevin Gameiro (Valensija), Diogo Žota (Vulvsi), Pjer Kunde (Majnc), kao i Emilijano Velaskez (Rajo), dok je na pozajmicu sa pravom otkupa otišao i Šime Vrsaljko (Inter).

Na prvi pogled se čini da je Atletiko završio sa letnjom pijacom, ali Simeone zna da mora da ostane na oprezu do poslednjeg trenutka.

"Ovo je fudbal, dok 23:59 moramo da budemo oprezni, što se tiče stručnog štaba, radimo na stvarima koje su potrebne timu", izjavio je Simeone.

Videćemo da li će biti novih odlazaka i dolazaka na "Vanda Metropolitano" u narednim satima, Simeone nije otpisao mogućnost da se "Kolćonerosi" aktiviraju u narednih par sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke