Atletiko ne žali za Grizmanom, Francuz ima dve ponude, ko će ga zameniti?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.05.2019.
09:15
Izvor: Sportske.net

Antoan Grizman je bio na izlaznim vratima čitave sezone, iako je letos promenio odluku. Sada bira između slave i velikog novca, a "Jorgandžije" već imaju listu eventualnih zamena...

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Antoan Grizman odlazi i ta vest nije nikoga iznenadila u Atletiku.

Naime, u klubu su znali da će napustiti Madrid, ove sezone njegova posvećenost je bila daleko od prethodnih, kao da se izduvao na Mundijalu i shvatio da je pogrešio što nije otišao u Barsu prošlog leta.

Ali, klauzula je tu, 120 miliona od 1. jula, ko je bude platio, dobiće Grizmana.

Kataloncima se žuri da obezbede novac, moraće da prodaju Kutinja, drugog rešenja nema, iako je to njegov menadžer demantovao. Naime, već su doveli De Jonga, posao oko De Lihta je pri kraju, ako ne prodaju Brazilca neće imati dovoljno novca za Grizmana.

On sam će morati da smanji platu za tri ili četiri miliona evra po sezoni, naime, Barsa nudi 16 koliko i prošlog leta, a čini se da Grizman ima samo još jednu opciju, Pari Sen Žermen. Oni su spremni da prodaju Kavanija, možda baš Atletiku, kako bi otvorili mesto u napadu za Francuza.



PSŽ će, u to nema sumnje, Grizmanu ponuditi veći novac, više od 20 miliona po sezoni, pa ne čudi što "Mundo Deportivo" danas pita fudbalera da li će izabrati veliki klub ili da bude jedan od najplaćenijih igrača na planeti.

Osim Kavanija, Atletiko iz Madrida razmišlja o Dibali, kao i o Ikardiju, kao zamenama, oni će prodati verovatno i Rodrija za 60 miliona i potpuno rekonstruisati tim, iz koga, osim Grizmana, odlaze Godin u Inter, Lukas Ernandez u Bajern, a klub bi trebalo da napuste i bekovi Luis Felipe kao i Huanfran.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 15.05.2019
13:28

Боље је Барси да доведу Каванија,јефтинији,мања плата а више потребан,али навикли смо у задње вријеме на катастрофалну политику...

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 15.05.2019
12:20

Zasto ne i Dibala i Ikardi , mesto Kosta - Grizman ?

avatar
CZYNWA
Wednesday, 15.05.2019
10:03

On je vec bezbroj puta ispao gospodin prema Atletiku i vrijeme je da ide. Ali pitanje je kako ce mu Barselona leci, njima vise treba klasicna devetka. Bio bi idealna zamjena za Azara u Celziju, ali da oni nisu pod suspenzijom..

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 15.05.2019
11:26

Hazard LWF i AMF a Griz CF i SS pa kako onda da ga zamjeni?