Atalanta se aktivirala, stigla pojačanja iz Moskve i Torina!

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.09.2020.
14:13
Izvor: Sportske.net

Tim iz Bergama nastavlja sa pametnim kupovinama.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Juče je obelodanjen dolazak Alekseja Mirančuka iz moskovske Lokomotive, ovaj 24-godišnji vezista se u sezoni za nama istakao kao ponajbolji igrač sastava iz ruske prestonice, dokazao je da ima kvalitet za lige petice i mogao bi da predstavlja veliko pojačanje za ekipu Đan Pjera Gasperinija.

Plaćen je 14,5 miliona evra, a danas je Atalanta predstavila još jedno pojačanje.

Naime, na dvogodišnju pozajmicu u klub stigao je Kristijan Romero iz Juventusa.

Argentinac je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Đenovi, upisao je 57 nastupa u Seriji A i postigao tri pogotka.

Sada će dobiti priliku da igra i u Ligi šampiona, a Atalanta će za dve godine imati pravo da ga od Juventusa otkupi za 16 miliona evra.

Sastav iz Bergama je ovog leta otkupio i ugovor Marija Pašalića od Čelsija, kao i Simonea Muratorea od "Stare dame", ali je 22-godišnji vezista odmah poslat na kaljenje u Ređanu.

Klub je napustio Timoti Kastanj, koji se preselio u Lester za 25 miliona evra sa sve bonusima, veliki broj timova prati i Gosensa i Hatebura, dok je na račun "Boginje" legao i novac od prodaje Manćinija Romi (13m), Spal je uplatio 6,5 miliona evra za Etrita Berišu i Marka D'Alesandra.

baner




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke