Asensio preskup, ali Inter ne odustaje od Realovih igrača!

Autor: Stefan Matić
nedelja 09.06.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Azara i Jovića, stvari će izgledati dosta drugačije u Madridu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter je zagrizao za igrače madridskog velikana, ali kako stvari stoje zbog finansijskih razloga će se ipak povući iz pregovora oko potpisa Marka Asensija.

Međutim, Marota ima i dalje na spisku par imena igrača najuspešnijeg tima Evrope.

Dosta fudbalskih medija poput Tutosport-a, Mundo Deportiva i Skaj Italije su preneli istovetnu vest, čelnici Intera su označili Lukasa Vaskeza kao igrača koji bi se odlično uklopio u zamisli Antonio Kontea.

Dvadesetosmogodišnji krilni igrač Real Madrida je na izlaznim vratima zbog skupih akvizicija koja će definitivno imati prednost u odnosu na njega.

Real Madrid Kejlor Navas Lukas Vaskez Serhio Regilon Špancu je ostalo još dve godine ugovora sa madridskim klubom, na "Bernabeu" je od 2015. godine kada je došao iz Espanjola za svega milion evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Sunday, 09.06.2019
16:08

Kad slusam interiste na sajtu pomislim da mogu da nam kupe svakog igraca i onda surova REALnost molakanje za Vaskezom koji j obican joker reala :D

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 09.06.2019
20:59

..nisu vama valjali ni Kambjaso,Figo,Samuel i Snajder ;)))

avatar
Oldboy
Sunday, 09.06.2019
22:24

A koji to interista kaže da Inter može da kupi svakog igrača?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 09.06.2019
15:11

Oni jedino da prodaju ceo tim pa da skupe novac za Asensia

avatar
Don Carlo
Sunday, 09.06.2019
15:46

Asensio je strasan igrac, kako je samo nosio klub zadnje dvije godine. Razbio je, definitivno vrijedi svaki cent.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 11.06.2019
19:14

GoHardV3 tako nešto ne postoji, mozes jedino da namontiras sliku i predstavis to kao da sam ja to rekao, bar je to najmanji problem. Tako nesto ne postoji. Komičan si lik, ne znaš nista o fudbalu, nemaš nikakvo kritičko (čitaj svoje) mišljenje, vec samo ono sto se plasra po novinama i portalima. Svi na sportskim znaju ko si ti, ne cijene te navijači Barselone, a vjeruj još manje navijači Real Madrida. Xaxaxa aj da covjek kaze Perezu napusti klub, ajde to moze i da bude posle odlaska Raula recimo, ali da neko kaze za Asensija da je bolji od Mesija i da je Zidan ispodprosječan trener, to moze samo da izjavi neko tvog fudbalskog znanja. Nego lijepo predji na kriket, kako sam ti i rekao ili prati ffarmu, parove... okani se fudbala, nije to za tebe. PS. Dobra ti slika na profilu. Nijesi ti navijač Reala, definitivno, prije bi rekao da si od onih od danas do sjutra... sjutra ako dodje Mbape bice njegova...

avatar
GoHardV3
Monday, 10.06.2019
23:45

Imam skrisnot gde pricas kako je Asensio bolji od Mesija i klasu iznad njega u njegovim godinama, kako za Zidana kazes da je ispod prosecan trener a za pereza da napusti klub, tesi se ako mislis da mozes mene da lazes :D

avatar
Don Carlo
Sunday, 09.06.2019
18:30

GoHard, rekao sam ti da ne komentarises moje postove. Za Pereza i Zidana nikad nista nijesam rekao, osim mozda u saljivom tonu. Tipa kupi ovoga, kupi onoga, reaguj Perezinjo itd. Sto se Asensija tice, licno smatram da je prosjecan igrac i nista vise od toga. Sezone iza su pokazale da sam u pravu, bar za sad. Asensio je medijski naduvan igrac,prica se da se strasan igrac a nikako da vidimo nista od njega (bar ne od ona 2 dalekometna gola), nikako da proigra. Ove godine nista pokazao nije, imao je solidnu sansu posle odlaska Ronalda, nije uspio da se nametne i opravda toliku pomamu za njim kao vrhunskim igracem, uostalom zato je doveden Azar. Sledeca stvar, Asensio je prosjecan igrac i nista vise od toga, da ne igra dje igra niko ga ni spomenuo ne bi, a to sto ti ne umijes da prepoznas igracke kvalitete vec podlijezes medijskim pricama, to nije moj problem. Odavno si dokazao koliko nista ne znas o fudbalu, tako da ti necu vise posvecivati vremena. Kriticko misljenje ti je nula, kako god stanje da je, tebi je super. Sa takvim likovima ne ulazim u raspravu, ne zamjeri ali predji da pratis kriket.

avatar
No rules
Sunday, 09.06.2019
17:02

Nije lud da predje u drugi klub u kojem ce konstantno igrati, morace jace da trenira i da prima puno manju platu. Super mu je u Realu, gricka semenke i zgrce milione..

avatar
GoHardV3
Sunday, 09.06.2019
16:07

Ne valja Lopetegi , ne valja Asensio, dodje zidan izgubi 70% utakmica je l sad i Zidan los? Po tebi jeste, jesi cuo za rec prezasicenje? glumis i pametujes cim neko odradi bilo kakav dobar posao, do juce pisao Perez je najgorj predsednik sad na poslednjoj vesti pises da je doktor, imas li neko fiksno misljenje kojim ne zelis par lajkica? :D