'AS' seli Karaska u Englesku

Autor: Boban Filipović
četvrtak 28.12.2017.
17:45
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid je navodno rešio da proda svoje vihorno krilo ove zime.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Španski list 'As' u današnjem izdanju donosi ekskluzivu da će Janik Fereira-Karasko biti prodat u januaru.

Prema saznanjima do kojih se došlo pomoću insajderskih izvora bliskih 'Jorgandžijama', reprezentativac Belgije je najbliži Čelsiju.

Čelsi nije jedini klub koji je pokazao interesovanje za odličnog krilnog fudbalera, već slovi za najvećeg favorita.

Nema pomena koliko su 'Plavci' spremni da izdvoje novca za Karaska, niti koji klubovi bi mogli da im budu takmaci u borbi za njegovo dovođenje.

Ipak, postavlja se pitanje da li je on zaista potreban Čelsiju kada nema pravo nastupa u Ligi šampiona i kada je šampionska trka u Premiijer ligi rešena na polovini sezone. Jedini valjani argument bila bio borba za top 4, jer moguće je da Konte smatra da sa postojećim rosterom i zbog bitaka na više frontova mora da osveži ekipu pojačanjima tokom zime.

Karasko je bio starter na devet utakmica u u tekućoj sezoni u svim takmičenjima (Primera, Liga šampiona, Kup Kralja), deset puta je dobijao priliku ulazeći u igru sa klupe za rezerve, pa otuda njegovo nezadovoljstvo i strah da bi zbog epizodne uloge mogao da ispašta u reprezentaciji Belgije koja sa velikim ambicijama ide na Mundijal u Rusiju.

Pretpostavlja se da je uprava 'Kolćonjerosa' dobila saglasnost Dijega Simeonea da ga proda jer je procenenjeno da nije neophodan u situaicji kada je ekipa eliminisana u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Friday, 29.12.2017
18:44

Strasan igrac .

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Friday, 29.12.2017
09:26

Paklen igrac... za mene bolji od grizmana. On i grizman su igraci sa iste pozicije, s tim sto je grizman prekomandovan u napadaca pa prije ulazi u oko gledaoca. U sustini obojica su igraci koji dejstvuju iza jednog pa cak i dva isturena igraca sa paklenom tehnikom. Ako Grizman predje negdje, nece biti spic nego to sto igra i karasko, pa cete vidjeti koliko je ustvari karasko bolji od njega.

avatar
BlueManiac
Thursday, 28.12.2017
21:58

Dobrodošao u Elitu!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.12.2017
21:22

Pre godinu dana potpisao ugovor do 2022. godine. Ko zna koliko ce novca traziti Atletiko. Ok igrac za 30-40 miliona nista vise. Moja zelja je da Pedra i Vilijana na leto zamenimo Fekirom i Malkomom.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 28.12.2017
20:23

Obavezno Celzi da angazuje se za njega pricam svo vrijeme da je on najbolji krilni igrac na trzistu.Mlad odlican krilni igrac vec sada moze se reci klasa ,poznaje se sa Azarom kolege iz reprezentacije uz Moratu bi kidali u napadu Celzija.Jos je i mlad igrac Pedro i Willian ulaze u godine a i ne odusevljavaju igrom igraju toplo hladno.