Artetina posla - Kapiten blizu ostanka, stiže fantastičan tandem Brazilaca, kako do Partija?

Autor: Stefan Matić
utorak 04.08.2020.
10:42
Izvor: Sportske.net

Biće ovo zauzet prelazni rok za osvajače FA kupa.

EPA-EFE/Paul Childs/NMC/Pool
EPA-EFE/Paul Childs/NMC/Pool

Povezane vesti

"Tobdžije" su se na najbolji način pozdravili sa turbulentnom 2019/2020 sezonom. Artetini pulenu su slavili u velikom londonskom derbiju protiv Čelsija u finalu FA kupa i trijumfalno napustili Vembli. Sada predstoji velika reorganizacija.

Golmanski deo je siguran, Martinez je dokazao da će biti i više nego dobra konkurencija za Lenoa. Ostaje da se vidi ko će igrati ispred njih. Saliba je stigao iz Sent Etjena, Mustafi, Holding, Sokratis nisu igrači koji ulivaju poverenje, David Luiz je posle ogromnih kritika i loših nastupa u smiraj sezone pokazao odlične partije.

Bekovska mesta pripadaju Beljerinu i sve boljem Tirniju.

Velika želja Artete u vezi jeste Tomas Parti. "Tobdžije" nemaju ogromna finansijska sredstva kao njihovi rivali u trci za top četiri. Pominje se da će Lakazet biti "žrtvovan" to jest da će Francuz putem Madrida u nekoj vrsti razmene sa "jorgandžijama". Velika nepoznanica jeste i Mateo Genduzi, Francuz je maltene izbačen iz prvog tima zbog problema sa disciplinom.

Ofanzivni deo bi mogao pripasti "jeftinom" brazilskom tandemu u vidu Kutinjo-Vilijan. Vilijan je blizu prelaska iz redova Čelsija, navodno nije bio zadovoljan ponudom sa "Bridža", tražio je tri godine dobiće ih na "Emirajtsu".

Kutinjo

Kutinjo se vratio u Barselonu sa pozajmice u Bajernu, ali njemu nema mesta na "Nou Kampu". Arsenal bi takođe ponudio pozajmicu, još uvek nije poznato da li bi sadržala i opciju kupovine po isteku. Po pisanju engleskih medija "tobdžije" su i ponudile oko dvadesetak miliona evra za mladog Žoelsona Fernandeš iz Sportinga, videćemo šta će reći tim iz Lisabona.

Napad = Obamejang

Gaboncu je navodno ponuđeno fantastičnih 300 hiljada funti nedeljno, kapiten Arsenala je predvodio svoj tim do trofeja FA kupa, Arteta veruje u njegov ostanak.

Sve u svemu ovo deluje i više nego ozbiljan tim, Arteta je ulio novo poverenje u tim.

kosarka baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Wednesday, 05.08.2020
14:26

Leno, Salbia, Luiz, Beljarin, Tirni, Toreira, Sebaljos, Kutinjo, Martineli, Vilijan, Auba.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 04.08.2020
22:00

Opet treba stoper uz Salibu,bar dva dobra za rotaciju.Mustafi,Holding,Sokratis i Luiz su nesigurni.Za ove ostale zelje nije lose,mada videcemo koliko je realno to.

avatar
Ogist Kont
Tuesday, 04.08.2020
13:04

Arteta je dao testosteron ovoj ekipi. Od kluba koji u poslednjih deset godina gubi skoro svaki derbi, za pola godine je napravio tim koji iz derbija izlazi kao pobednik. To je nedostajalo i igračima i navijačima. Tako se stvara ekipa za ozbiljne rezultate.

avatar
Provokator
Tuesday, 04.08.2020
11:48

4-5 igraca za prvu postavu i mogu bar da se bore za top4, ove godine nisu bili ni blizu.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 04.08.2020
11:10

Zvuci predobro da bi bilo .......