Artetin spisak pojačanja postoji, stiže samo jedan igrač, novca nema!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.01.2020.
08:49
Izvor: Sportske.net

Praktično, izvesno je samo jedno pojačanje "Gunera", ostalo bi mogli da budu igrači na pozajmicu, nijedno od imena sigurno neće raspaliti nadanja navijača...

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Mikel Arteta je potvrdio medijima u Engleskoj da postoji lista želja za januar, da ona nije duga, ali da mora da ima spisak, kako bi reagovao ako se ukaže mogućnost da stignu željeni igrači. Klub iz severnog Londona je trenutno u sredini tabele PL, dobili su samo šest mečeva u dosadašnjem toku prvenstva, Liga šampiona je baš daleko, u narednih pet dana ih prvo čega meč sa opasnim Đefild Junajtedom, a onda i gostovanje Čelsiju u utorak uveče.

Pa, koga želi Arteta u zimskom prelaznom roku?

Problem je leva strana, Tirni se još nije oporavio, Kolašinac ima problem sa ćlankom. Izbor je pao na Kurzavu, njemu ističe ugovor sa PSŽ narednog leta, ali čini se da bi ga Parižani pustili za minimalnu sumu. Arsenal ne sme da čeka leto, klubovi koji bi mogli da uzmu Kurzavu kao slobodnog agenta su brojni, ne samo u Engleskoj, već i u Italiji.

Mladi Brazilac Bruno Gimaraeš je ideja, ali transfer ove zime nije realan, kao ni dolazak Tomasa Lemara koji je odlučio da ostane na proleće u Atletiku.

Ko bi, osim Kurzave mogao da stigne u klub?

Frank Kesi je preskup, mada je Arsenal imao ideju da ga dovede na pozajmicu. Nema šanse ni da dođe Džon Stons iz Sitija. Povreda Kaluma Čejmbersa bi u prvi plan mogla da vrati Mustafija, poznati novinar David Ornštajn tvrdi da će klub probati da dovede dva ili tri igrača, jedan je sigurno Kurzava, ostali podrazumevaju pozajmice ili malo obeštećenje, ali da nema novca za transfere, da je mnogo uloženo tokom leta i da je Arteti već rečeno da ne može da računa na neka značajnija pojačanja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke