Arteta u "nemogućoj misiji", šta se dešava iza Gvardiolinih leđa?

Autor: Stefan Matić
utorak 14.01.2020.
12:48
Izvor: Sportske.net

Španski stručnjak želi što pre defanzivna rešenja.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Tobdžije" posle 22 kola zauzimaju tek desetu poziciju na tabeli Premijer lige, Arteta će u naredna tri meča morati da igra bez svog kapitena. Obamejang je zbog neopreznog starta protiv Kristal Palasa "nagrađen" direktnim crvenim kartonom.

Ono što možda još više brine navijače kluba iz Londona jeste šuplja odbrana, "tobdžije" su primile 31 gol u dosadašnjem prvenstvu.

Engleski mediji su se pojavili danas sa "bombastičnim" najavama - Arteta želi Džona Stounsa!

Reprezentativac "gordog albiona" muku muči sa povredama, odigrao je devedeset minuta protiv Aston Vile, ali povratak Laportea bi mogao da vrati na klupu, što je u godini Evropskog prvenstva nezgodno.

Mancester Siti Marez Sterling Voker Stouns

Englezi pišu da je agent štopera primećen u Londonu, on i Arteta pored iskustva zajedničke saradnje dele i istu agenciju koja ih zastupa što je pokrenulo lavinu spekulacija.

Arsenal bi navodno ponudio pozajmicu do kraja sezone, pored tamošnje konkurencije Stouns bi mogao da računa na sigurnu minutažu na "Emirajtsu", ali teško je verovati da bi Pep pustio Engleza pored svih defanzivnih problema koje i sami "građani" imaju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 14.01.2020
15:23

Ovo kao ono pre sto su prodavali Sitiju i Barsi gotove igrace,samo ih sada razigravaju.Al ko zna,mozda je ovo najbolje resenje trenutno...