Arsenalu trebaju defanzivci, na meti debitant Španije?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 18.11.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

Da li Emeri može dovesti sunarodnika već u januaru.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

"Tobdžije" primaju golove na sve strane, može se reći da su većina čak plod "bedema" ispred Lena koji zahvaljujući Luizu, Sokratisu, Holdingu i ekipi ima najviše uspešnih odbrana u Premijer ligi.

Kako bi smanjili posao svom golmanu, čelnici premijerligaša razmišljaju o dovođenju mladog Pau Toresa koji je prošle nedelje i debitovao za seniorsku reprezentaciju Španije gde je čak i postigao gol u pobedi nad Maltom od 7:0.

22-godišnji Tores je produkt akademije Viljareala, ove sezone je odigrao trinaest utakmica za "žutu podmornicu" u Primeri upisavši po gol i asistenciju.

Ono što može biti problem jeste otkupna klauzula koja glasi na 45 miliona evra, mada bi "tobdžije" pokušale da izvedu posao u "a la Pepe" stilu kada su Lilu dali 20 miliona funti, dok će 52 miliona biti isplaćena kroz razne klauzule i kasnije rate.

Pau Tores Ruben Garsija Osasuna Viljareal

Emeriju treba kvalitetan štoper, narednog leta stiže Saliba ostaje da se vidi da li će mu Tores praviti društvo pozadi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Monday, 18.11.2019
21:10

Saliba kad neko kaze da stize... Pocne zeludac da me boli... Decko je povredjen drugi put u ovoj sezoni... Pitanje je kakav napredak ce imati i uklapanje u prvoj sezoni... cela prica se vrti oko toga da treneri ne igraju defanzivu... Nema tog segmenta igre... i tu lezi caka... Venger je imao prejak tim 2006 ali i tada je bio busan na momente... Nije samo do igraca.... Mada generalnon Sokratis se potrudi nekad... Dok Luiz i Mustafi su komedija.. A Holdingu treba pruziti stalnu igru... Kao i Chejmbersu pa makar primali golove... Svakako ih primaju i sa ovima...

avatar
Max 20 karaktera
Monday, 18.11.2019
15:24

Nije kljuc u odbrani, treba onaj Emeri da ode. Nista nije uradio,niti ce uraditi u Arsenalu,za njega je uspeh 5.mesto u PL.

avatar
AW1886
Monday, 18.11.2019
14:13

Ok je ovo, treba stoper ali mora da se dovede dobar zadnji vezni. Da se ekipa postavlja malo bolje kad se brani. Dzake cemo se nadam se resiti i umesto njega treba dovesti dobrog box to box igraca. Evo Rakitica hoce da se rese u Barsi. Jednostavno ne moze odbrana sama da igra kada niko protivnicke igrace ni ne pokusava da zasutavi.