Arsenalovo renoviranje veznog reda, otvoren konkurs za plejmejkera, jedan potpis menja sve!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.05.2020.
08:17
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li Mikel Arteta naredne sezone na raspolaganju imati bolji tim?

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Arsenal pravi planove za narednu sezonu, a čini se da je u fokusu vezni red "tobdžija".

Mikel Arteta ima spisak želja koji neće biti lako ostvariti, ali se u Londonu nadaju da bi jedan potpis mogao da promeni sve.

Čeka se odlazak Mesuta Ozila za kojeg je Fenerbahče uveliko zainteresovan, Nemac je ponovo trn u oku nakon što je odbio smanjenje plate i mnogi smatraju da je njegovo vreme na Emirejtsu isteklo.

Takođe, na izlaznim vratima je i Guenduzi čiji otvoreni sukob sa trenerom i dalje traje, zato se i govori o dolasku jednog od miljenika Dijega Simeonea.

Ko je još na listi?

Arteti je potreban klasičan plejmejker nakon što Ozil napusti klub, a najozbiljniji kandidati su Džek Griliš i Džejms Medison, dvojica verovatno najtraženijih fudbalera na Ostrvu.

Ponovo se govori i o Nabilu Fekiru, ali kako su u igru ušli i španski velikani Real i Barselona to se ne čini kao preterano realna opcija.

Baner live stream

Arsenal u ovom trenutku nema dovoljno novca za niti jednog od trojice gorepomenutih fudbalera, pa se u Londonu nadaju da bi eventualnom prodajom nekog od igrača mogli prikupiti ozbiljna sredstva kako bi Arteti bio napravljen dosta jači tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 05.05.2020
12:55

Ozil ako ode to je 50 miliona u kasi od prodaje i od plate koju bi dobio, a Gendizi se ma tranfer marketu procenjuje 40-50 miliona... Sto znaci da uz postojece pare imaju 100 miliona za dva igraca i plus za njihove plate... Party i Grilish/Medison top prica!
P.S. ako prodamo Sokratisa i uvalimo Mustafija pa da dovedu i jednog defanzovca... Duplo bi bolje tim izgledao...

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 05.05.2020
10:31
avatar
Provokator
Tuesday, 05.05.2020
09:11

Gde je onaj africki biznismen, da ih kupi i zavrsi agoniju ne ulaganja i samofinansiranja kluba. 50 miliona nemaju za jedno pojacanje ? Bukvalno svaki tim iz PL moze da potrosi 50 miliona . Cak i uz ovu krizu, smesno je da nemaju novca, a uvek su u top10 klubova po prihodima, bar u Evropi.